2014-03-31

İsmail ERTEKİN: İlk 2'de Yer Almak İstiyorsak Kazanmalıyız

PTT 1.Lig’in 33.haftasında yarın deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Balıkesirspor, bu maçın hazırlıklarına Atatürk Stadı’nda yaptığı antrenman ile devam etti. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 pas çalışması ile devam etti. Son bölümde ise ayrı 2 takım halinde yarı sahada çift kale maç gerçekleştirildi.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Balıkesirspor teknik direktörü İsmail Ertekin, Mersin İdman Yurdu maçının önemli olduğunu, kazanıp avantaj yakalamak istediklerini belirtti. Ertekin açıklamalarının devamında şunları söyledi:

“Tablo olarak baktığımızda önümüzdeki 3-4 günlük periyotta Mersin İdman Yurdu ve Orduspor ile çok önemli 2 maç yapacağız. Ama önceliğimiz Mersin İdman Yurdu maçı. Mersin’in ilk 2 umudunu kırmak, bizim de umutlarımızı arttırmak adına maçı kazanmalıyız. Bu bilinçdeyiz ve çalışmalarımızda bu yönde ilerliyor. İlk 2’de yer almak istiyorsak bu maçı kazanmalıyız” dedi.

Gazetecilerin “Mersin deplasmanından 1 puanla dönmek başarı mıdır?” sorusuna da cevap veren başarılı teknik direktör, “3 puan alırsak çok büyük bir avantaj yakalayacağız. 1 puan alalım dersek hiç alamayadabiliriz. Bu zamana kadar elimize çok avantaj geldi ve biz maalesef kaçırdık. Ancak bu kez bu fırsatı değerlendirmek istiyoruz” diyerek maçın önemine değindi.

Sakat ve cezalılar hakkında da bilgi veren Ertekin, “Karikari’nin fizik tedavisinin sürüyor. Önümüzdeki hafta düz koşulara başlayacak. Bu hafta Murat Sözgelmez sarı kart cezalısı. Ayrıca Muğdat ve Rıza ceza sınırında bulunuyor. Sezon ilerledikçe bu tür durumlarla sıkça karşılaşıyoruz. Ama çok da önemli değil. Birisi yoksa birisi var. Eksik kaldığımız maçlarda oldukça zorlanıyoruz. İnşallah Mersin İdman Yurdu maçında böyle bir durumla karşılaşmayız.”

Hiç yorum yok: