2014-04-03

Balıkesirspor-Orduspor Maçı Öncesi Önemli Duyuru

Balıkesirspor, Orduspor maçında Elektronik Bilet (E-Bilet) ile tanışıyor
Balıkesirspor’umuzun taraftarları 6 Nisan Pazar günü Orduspor’la yapacağımız karşılaşmada elektronik kart ve elektronik bilet ile tanışıyor.
6222 no’lu Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun uyarınca, 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin müsabakalarını oynadıkları stadyumlarda elektronik kart ve elektronik bilet uygulamasına geçiliyor. Stadyum girişleri artık sadece Passolig Kartlar ile gerçekleşecek.
Takımımızın Orduspor ile oynayacağı maç için 300 adet  PASSOLİG Kartı 4 Nisan Cuma gününden itibaren stadımızın karşısında konumlandırılacak Passolig Gişesi’nden alabilecek, yine aynı gişede kartlarınıza biletinizi yükleyip maça giriş yapabileceksiniz.
Bu maça özel taraftarlarımızdan 15 TL’lik Passolig kart vize bedeli alınmayacak olup, bu kartlar 2014-15 sezonunun sonuna kadar geçerli olacaktır.
ÖNEMLİ:
Kartlar ilk gelen 300 kişiye verilecektir.
Kartlandırma yapılabilmesi için üzerinde güncel fotoğrafınızın ve TC Kimlik numaranızın olduğu bir kimlik ibraz etmenizi rica ederiz. 
PASSOLİG KART NEDİR?
Passolig’le beraber kağıt bilet devri kapanıyor. Elektronik biletlerin Passolig Kartlara tanımlanmasıyla birlikte maçlara çok daha hızlı bir şekilde, uzun kuyruklarda beklemeden girmek mümkün hale geliyor.
Passolig Kart stadyumlara girişi sağlayan kişiye özel bir kimlik kartı olmanın yanı sıra siz taraftarlarımıza tek bir kartta pekçok kartın sağladığı faydayı sunuyor.
Maç bileti… Banka kartı... Kredi Kartı… Kulüp taraftar kartı… Anlaşmalı şehirlerde Ulaşım kartı... Ve Mağaza indirim kartı...
Bütün bu fırsatlar Passolig Kart’la birlikte taraftarımızın ayağına geliyor.
Balıkesirspor’un değerli taraftarları, bundan böyle günlük hayatlarının her noktasında Passolig Kart’tan yararlanabilecek, bu kartla yapılan alışverişler neticesinde kendilerine özel indirimlerden ve kampanyalardan yararlanabilecek, çeşitli hediyeler kazanabilecek, tüm bunları yaparken kulüplerine de çok önemli bir katkı sağlamış olacak.

Hiç yorum yok: