2014-04-17

İsmail ERTEKİN: Şehirde Geçen Seneki Hava Yok

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör İsmail Ertekin, Manisaspor maçını değerlendirdi. Manisaspor maçının final maçı olduğunu ve kayba tahammülleri olmadığını söyleyen Ertekin sözlerini şöyle sürdürdü:

Biz Balıkesirspor'a geldiğimizden günden bu yana faydalı olmak için elimizden ne geliyorsak yapmaya çalışıyoruz. Rakamlar ve istatistikler ortada. Pazar günü oynayacağımız Manisaspor maçı bizim için final niteliği taşıyor. Kayba tahammülümüzün olmadığı bir maç. Galip geldiğimizde çok şey kazanacağız.  Hazırlıklarımız bu yönde ilerliyor. Sakatlarımız var ancak sonuç itibariyle ne olursa olsun,  her şart altında hafta sonu iyi konsantre olup maçı kazanmamız ve yukarı çıkma şansımızı son iki maça taşımamız lazım. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur ve bu maçı galibiyetle geçeriz. dedi.

Sakat oyuncular hakkında da bilgi veren Ertekin şunları belirtti: “Şuanda Rıza ile Muhammet'in oynama ihtimalleri var.Sakatlıkları devam eden Ali Öztürk ve Karikari’nin durumları ise şu an belirsiz. Tedavileri sürüyor. Oynayıp oynayamayacakları maç günü belli olacak. Ancak yerlerine oynayacak olan arkadaşlarda görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerdir.

Gazetecilerin Passo Kart hakkındaki sorusuna da cevap veren teknik direktör konu hakkındaki görüşlerini şöyle dile getirdi: “Bu hafta Türkiye'nin gündeminde olan bir problem var. Kombineleri bulunanların haricindeki taraftarların PassoLig Kart'ı alması gerekiyor. Başka türlü stada giremeyecekler. Bu hafta seyirciye de ihtiyacımız var. Böyle bir uygulamanın bu hafta,  böyle önemli bir maça denk gelmesi bizim için şansızlık. Bizim seyircimizin öyle yada böyle bu maça da ilgi göstereceklerini ve PassoLig’ i alacaklarını düşünüyorum.” dedi. 


Şehirde geçen sezon ki havanın olmadığını söyleyen İsmail Ertekin: “Geçen sene şampiyonluğa giderken yaratılan hava şuanda yok. Şehir olarak o havayı tekrar yaratmalıyız. Ama tahmin ediyorum ki bu şehirde geçmişte son dakikalarda çok maç kaybedilerek bu tür yıkımlara uğrandığı için o travmayı bir türlü atlatamıyor bu şehir. Şu anda da böyle bir travma olacağı düşünülüyor yine, hayal kırıklığına dayanamayacaklarını düşünüyorlar ama kötü düşünülürse işler kötüye gider. Onun için bizim hep pozitif düşünmemiz lazım. Şuan da en alttaki insandan en üsteki insanına kadar her türlü destek gerekiyor. Böyle bir fırsatı belki bir daha yakalanamayacak. Bu fırsatı değerlendirmemiz lazım.” dedi. 

4 yorum:

Adsız dedi ki...

HOCAM AMMA YAPTIN HAAA.BÜTÜN TÜRKİYE BİZİ KONUŞUYO..SEN NE DİYOSUN....YAPMA ALLAH AŞKINA.....

Adsız dedi ki...

ismail hocam kim ne derse desin takım da siz de başarılı bir sezon geçirdiniz. ama bazen bir çocuk gibi hiç olmayacak sebeplerle küsüyorsunuz. sudan sebeplerin arkasına sığınmayın. tüm türkiye balkes tribünlerini konuşurken siz hala hava yok diyorsunuz.

Adsız dedi ki...

ismail hoca sen bari yapma nasıl hava yok tüm ülkenin gıptayla izlediği bu takıma vede taraftarlara neden böyle diyorsun..şimdi size bir kaç örnek vereyim...1) seçimler yeni bitti 2)fethiye son dakika golü 3)denizlide hüsran 3)ankarayı yenemedik 4)orduyu yenemedik 5)karşıyaka faciası sizlerin yinede canları sağolsun. bize bu heyecanı bu güzellikleri yaşattınız.sizler bakmayın tribündeki çatlak seslere büyük balkes taraftarı sizlerin her zaman yanında olmaya devam edecektir.bu takım maraştan şampiyon olarak dönecek inanıyoruz...

Adsız dedi ki...

ŞU HOCAYDA YARANAMADIK GİTTİ ADAM SEYİRCİYİ BEĞENMİYOR. İSMAİL HOCAM BALKES SEYİRCİSİ İYİDİR HOŞTUR GÜZELDİR AMA FAZLADA KUYRUKLARINA BASMA İSTERSEN BE. MANİSA MAÇINI AL KARABULUTLARI DAĞIT YOKSA 2 HAFTA NE SANA GEÇER NE BİZEEEEE