2014-04-09

Karşıyaka-Balıkesirspor l Deplasman Organizasyonu


Karşıyaka Deplasmanına Gidiyoruz !

Şampiyonluk yolunda her maçımız bir final. Karşıyaka deplasmanına tüm renktaşlarımızı bekliyoruz. Balıkesirspor'umuzun yanında olalım. TAKIMINA SAHİP ÇIK!

Organizasyon Bilgileri ; 

Toplanma Yeri ; Atatürk Stadı Önü
Toplanma Tarihi ve Saati ; 13 Nisan Pazar - 08.30

DUYURU; Deplasmana gelecek renktaşlarımızın, kimlik fotokopilerini kesinlikle yanlarında bulundurmaları ve alkolsüz gelmeleri önemle rica olunur. Alkollü taraftarlarımız otobüslere alınmayacaktır!



https://www.facebook.com/10KolikleR

3 yorum:

Adsız dedi ki...

harika ben çıkmışım abilerrrrrrrrrrrrr

5/C sınıfı dedi ki...

yaaaa mutiş maçtı be tek kelimem harikaaaaaaaaaaaaaaaa

10 Kolikler dedi ki...

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr