2014-04-26

TRT Hatasından Döndü l Kahramanmaraşspor-Balıkesirspor Maçı TRT AVAZ'da..

TRT yönetimi mail ve tepkilerimize cevap verdi..


Kahramanmaraşspor-Balıkesirspor maçı TRT AVAZ kanalında yayınlayacak.

Mailleriyle destek veren tüm Balıkesirspor'lulara teşekkür ederim..

Söke söke hakkımız aldık..Söke söke SÜPER LİGE çıkacağız...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

HEP BERABER HEP BERABER HEP BERABER BA-LI-KE-SIR.TEŞEKKÜRLER TRT.

Adsız dedi ki...

çok sağlam mail atmıştım....

Anti X dedi ki...

Değerli trt yetkilileri biliyorum bu mailime cevap alamayacağım ama yinede yazmayı kendime bir görev saydım. Bir BALIKESİRSPOR taraftarı olarak yıllar sonra çıktığımız ptt 1.liginden süper lige çıkmamıza sadece ve sadece 2 maç kalmış,Türkiyedeki neredeyse tüm klüp taraftarları bizim süper lige çıkmamızı desteklerken sizin tarafsız yayıncılık anlayışınızı anlayamamaktayım. Şampiyon olacak takımın maçı yayından kaldırılıp belkide seneye bu ligde bile olmayacak 2 takımın mücadelesi yayına alındı. Haftada 2 kez yayınlanan ptt 1.lig programı balıkesirde dikkatle ve ilgiyle izlenmekteydi fakat takımımıza karşı anlaşılamaz bir şekilde az vakit ayırıp yıkıcı eleştiriler yaparak bizleri üzmektesiniz. İnanın Balıkesirde her ortamda balıkesirspora karşı olan art niyetli olarak taraflı yayın yaptığınızdan bahsedilmektedir. Bizleri bu haftaki kahramanmaraşspor-Balıkesirspor maçından mahrum ettiğiniz için trt kanallarının tamaımını televizyonumdan sileceğim.Saygılarımla....

Adsız dedi ki...

macin naklen verilmesinde etkileri olan büyüksehir belediye baskanimiz A.edip ugura mileetvekilimiz Ali aydinliogluna ve balikesirli bir hemsehrimiz olan trt genel müdürü basin danismani Birol uzunaya tesekkürler.Tabi en basta hakli olarak israrci davranan taraftarlarimiza da tesekkürler.Insallah yarin Futbolcularimiz da üstlerine düsen görevi basariyla yerine getirerek Balikesirlilere sevince bogacaklardir.Hersey yolunda gidiyor, nazar degmesin.

Adsız dedi ki...

bence,spor programlarında yorumcuların balıkesirspor'u eleştirmelerinin nedeni,balıkesirspor'un oynadığı futbol tarzını anlayamamalarından kaynaklanıyor.onlar bilinen klasik futbolun yorumcuları,yani balıkesirspor'un 3-5 kişiyi çalımlayan zıpkın gibi vuruşlarla gol atan forvetleri olsa ama balıkesirspor sıralamada 10.olsa bu yorumcular balıkesirspor'u başarılı bulur ve hücüm futbolunu da anlata anlata bitiremezlerdi.ancak Balıkesirspor Muhammet'in ustalığı ile taçlanan mücadeleci bir takım oyunu ile şampiyonluğa koştuğu için bunu da bu spor yorumcuları bir türlü anlayamıyor.

Adsız dedi ki...

Fazla takilmamak lazim bunlara.Zaten süperlige ciktigimizda herkes tebrik edecek.Insallah o günleri görürüz.Bakarsiniz 3-5 sene sonra caner erkini olcan adini ilhan ekeri egemeni aliriz ileride süperligde kalici olursak.Balkes taraftarinda bu azim oldukca cok güzel seyler basaracagimiza inaniyorum.

Adsız dedi ki...

lütfetmişler. hiç gerek yoktu. trt rengini belli etti artık.