2014-04-20

Yönetimimizden Rica









Şimdiden yönetimimize seslenelim Balıkesirspor-İBB maçında E BİLET uygulanmasın maç biletleri 20 lira olsun cezayı taraftar ödesin..


9 yorum:

Adsız dedi ki...

maraş maçını alsın bilet isterse 100 lşira olsun kardeşim o maça gidilecek(Allah işi karışmazsa)

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıyorum. maraş maçı alınsın yönetim e bilet uygulamasın. cezayı taraftar öder. istedikleri fiyata satsınlar biletleri.

Adsız dedi ki...

çok iyi fikir

Adsız dedi ki...

E bilet icin kulüp imzayı attgı ıçin,biz bu hafta bu uygulamayı yapmıyoruz,cezası neyse werelim deme şansımız yok,cok zor degil ya başvurun netten,elinizde passolig olmasa bile basvuru yaptıgıniz icin maça girebilirsiniz

Hayalet10kolik dedi ki...

Ben zaten aldım ama bugünkü durumdan sonra milletin alacağına olan inancımı kaybettim..

Adsız dedi ki...

Yönetim iyisini bilir.Ibb maçı süper lig çıkmak veya çıkmamak maçı olacak.Ibb nin direncinin kırılması için SEYIRCI BASKISI ŞART!!!!

Adsız dedi ki...

arkadaşlar passolig 15 tl,maç bileti 10 tl.toplam 25 tl veremiyorsan 100 tl yi nasıl ödeyeceksin.hem sonra unuttuğunuz bir şey var.passokarta vereceğiniz 15 tl 1 maçlık değil.ben aldım üstünde s.k. tarihi 2019 un nisanı yazıyor.seneye başlasaydı diyenlerde haklı ama yine unuttuğunuz bir şey var.inşallah süper lige çıkarsak balkesim için değer bir karta 15 tl vermek ama diyelimki çıkamadı.play-offlarda da en az 2 maç kendi sahamızda oynayacağız.o zamanda bu kartlar lazım yada süper lige çıkarsak seneye zaten zevkle kullanacağız.ayrıca 1 maçlıkta olsa muhtemel şamp.kutlamasının yapılacağı ibb maçı için değer.çünkü normal bir maç olmayacak düşüncesindeyim.ama ondan önce erken konuşmayalım.hele bir maraş maçını alalım.burdan hocama sesleniyorum.karşıyaka maçındaki gibi rakibi küçük görüp ilk dk.lardan telaş yaparak baskı yapmaya çalışırsak ptt liginde iyi futbol oynayan bir maraşa da puan kaybedebiliriz.sakin ve soğukkanlı olmalı,rakibi küçümsemeden kendinden emin,yüksek motivasyon ve hırsla oynamalıyız.her zaman için en tehlikeli takımlar dikkate alınmayan takımlardır.bu örneği karşıyaka maçında yaşadık.hatırlıyorum maçtan önce bütün balıkesir camiası maçı çantada keklik gibi görmüştü.ve maçın başında rakipte 10 kişi kalınca nasıl olsa yeneriz düşüncesi pahalıya patladı.benim futbolculardan tek ricam bu manzara yaşanmasın bir daha.balkesime ilk önce maraş maçında başarılar...

Adsız dedi ki...

birde ne olur web.tr de bu iş bitti gibi başlıklar atılıyor.bunlar rehavet kokan tehlikeli laflar.daha hiç bir şey kesin değil.

Adsız dedi ki...

kimsenin 15 tl nin derdinde olduğunu sanmıyorum. çoğu insana bunlarla uğraşmak angarya geliyor. özellikle 40 yaş üstü, internetle alakası olmayan insanlara bu kartı aldırmak çok zor. yönetimin bu konuda bir adım atması lazım. taraftarlara bu kartı en kolay yoldan aldırmalı ama bu uzun vadede olacak bir iş. ibb maçında tribünlerin manisa maçındaki gibi boş kalması olası şampiyonluğa gölge düşürür. o gün tribünler dolup taşmalı. bu şampiyonluk her zaman gelmez. bence yönetim ibb maçında e bilet uygulamamalı. bilet fiyatlarına zam yaparak gelecek ceza karşılanmalı. o gün atatürk stadı 20.000 taraftarla ibb ye cehennem olmalı.