2014-04-23

Yönetimimize Teşekkür Ederiz

Duyuru !

Sezonun son maçı itibariyle taraftarımızında yoğun ilgisinden dolayı Kapalı ve Açık kombine biletler stadyum önündeki ürün satış mağazamızda mevcuttur. Tüm taraftarlarımızın bilgisine sunarız.
Açık Tribün : 20 TL.
Kapalı Tribün : 30 TL.


Kaynak:Balıkesirspor Resmi Sitesi

10 yorum:

Adsız dedi ki...

e-bilet olarak satılıyor dimi,yani pasolig gerekiyor yine ?

Adsız dedi ki...

Işte bu kadar ya.Ibb maçında Balkesimiz 12 kişi oynayacak.

Hayalet10kolik dedi ki...

Yok kombine olarak satılıyor..Tek maçlık..Satılmaya da başlandı..

BALIKESIRLIYIZ dedi ki...

Balkes Yönetimimizi bu girişimi için tebrik ediyorum.Son maç stadımizi şampiyonluk için hazırlamak lazım Türkiye ve dünya şahit olsun sevincimize.Futbolcu taraftar camia birleştiğinde önümüzde kimse duramaz.Şampiyon Balkesimsin inşallah Alahhın izniyle.Belki herkes farkında değil ama futbolcularimiz yönetimimiz taraftarımız herkes birer tarih yazıyor.NE MUTLU BALKESLIYIM DIYENE; NE MUTLU BALIKESIRLIYIM DIYENE; NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

binlerce kırmızı beyaz balon ve tabi ibb yi de unutmamak lazım onları da tebrik etmek lazım onlara da jest yapmalıyız.

Adsız dedi ki...

Güzel fikir..

Adsız dedi ki...

mac gece olursa havayi fişekte atmak lazım cıkarsak süper lige ama önce su maraş macını gecmek lazım

Adsız dedi ki...

aynen

Toygarlı Balkes dedi ki...

Bu ne inatlık arkadaş benim 200-TL tutarında kombinem var. Ama seneye kullanacak olsam bile pasolig almayı düşünüyorum. Statda olay çıkarmam. Fişlenmeye gelince kredi kartıyla hiç mi alışveriş yapmıyorsunuz o zaman fişlenmiyor musunuz! Pasolig alayımda bari takıma katkım olsun. 20 vereceğime 25 veririm ama pasolig alırım. Tercih meselesi...

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben balıkesir dışında yaşadığım için ancak maç günü gelebilirim.maç günü gelsem kombine alabilirmiyim yoksa passoligde olduğu gibi en az 1 gün öncemi almak zorundayım.bilen varsa cevaplasın.maça mutlaka gelmek istiyorum.