2014-08-22

45.TSYD Ege Dostluk Kupası l Balıkesirspor:3-Somaspor:1

Balıkesirspor'umuz TSYD Ege Dostluk kupasında Somaspor ile karşılaştı..

Bölgesel Amatör Lig Ekibi Somaspor karşısında sahaya çıkan ilk 11 'imiz


Tribünler ise genel anlamda boş kaldı diyebiliriz.. Yaklaşık 300 taraftarın izlediği karşılaşmada takımlar Soma'yı hatırlatan pankartlarla sahaya çıktı.



Balıkesirspor'umuz'un gollerini Ronald Vargas,Sercan Yıldırım ve Burak Çalık kaydetti..Somaspor'un tek golü ise Tunç Yalçın'dan geldi.

Balıkesirspor'umuz aldığı bu galibiyetle kupada finale yükseldi.

Final maçı 23 Ağustos 2014 cumartesi günü saat 18.00de Nazilli Belediyespor ile Nazilli İlçe Stadında oynanacak.

16 yorum:

Adsız dedi ki...

bu maç gösterdi ki takıma kaleci, sol bek ve golcü şart. başka türlü bitmez bu lig.

Anti X dedi ki...

Aynen katılyorum sol bek te keremcan çok zayıf.
kale dersen kesinlikle şart. hoca kalecilere güveniyorum diyor ama o kaleciler seni koltuğundan eder...
jabie bu takımın adamı değil dün 2 kere bacak arası yedi.gülüyorum sadece.eray bile ondan çok çok iyi.
Ayrıca gökhan ünal BAL liginde oynayacak somanın defans oyuncuları arasında kayboldu ne pres var ne şut nede araya kaçma..
İŞİN ÇOOOOOK ZOR İSMAİL ERTEKİN.
GEL İNAT ETME 2-3 MEVKİYE TAKVİYE İSTE YOKSA SONUMUZ HÜSRAN OLUR....

Adsız dedi ki...

nazilli bizi çok daha zorlayacak.Bu takım oyun kuramıyor oyun kurucu-sol bek ve kaleci takviyeleri ŞART

Adsız dedi ki...

Sercan ile Gökhan ile bu iş olmaz.Küme düşme yolunda en büyük adayız. İnşallah yanılırım.Acil kaleci lazım bu takıma.

Hayalet10kolik dedi ki...

Rahat tempoda geçen bir maçta dahi Zeki AYVAZ ile Hasan HATİPOĞLU'nun anlaşamamasından kaynaklı hatalı bir gol yedik. Gökhan ÜNAL'ın isteksizliği beni bitirdi diyebilirim.Sercan YILDIRIM en azından birşeyler kovaladı ve mücadele etti,o açıdan Sercan'ı ayrı koyuyorum..Ayrıca Jabbie yerine her zaman Eray'ı oynatırım ben..Oyunun iki yönünü daha iyi oynuyor.Muğdat,Burak istekliydi..Alanzinho topla biraz daha az oynasa takıma faydalı olacak..Final sonrası tek tek futbolcularla ilgili düşüncelerimi paylaşıcam.

Adsız dedi ki...

Aksayan yerler
kale (kırmızı alarm veriyor hoca görmüyor)
sol bek çok zayıf..
jabie dün maçta rezilleri oynadı aynı adam kaç kere sağından attı solundan geçti.gül gül öldüm ..
gÖKHAN ÜNAL (YORUMSUZ....)

sindirgili dedi ki...

takim attigi golden daha az gol pozisyonu uretti.

Unknown dedi ki...

arkadaslar adasmlar amatör balkesd ölümünemi oynasaydı yapmayın gözünüzü seveyim su baz aldıgınız maca bakın bir kere ondan sonra konusun

Anti X dedi ki...

Göztepe somasporu 5-0 yenmiş.tuncay bey en azından bizde 5 atabilirdik.atmasak bile mantık olarak düşünürsen süper lig takımı amatör takıma top götermemesi lazım. Adamlar bize kafa tuttu. bizim takım da aksayan yer çok. bunları dile getiriyoruz.

sindirgili dedi ki...

hepimiz teknik direktoruz.hangi mevki aksiyor tespit edip onerilerimizi siraliyoruz.kaleci lazim,solbek lazim lazim da lazim.ancak teknik direktorlugun bir avukatlik,muhendislik,doktorluk gibi bir meslek oldugunu,yillar suren akademik egitim,kurslar ve seminerler sonucu bu meslegin yapilabildigini unutuyoruz.tek.dir.ler tabii ki elestirilir,onun imalati olan takimi ligde bir kac mac goruruz,ancak ondan sonra elestirilerimizi gorebildigimiz kadariyla siralariz.ben simdilik sabirla teknik adamlarimiza ve yaptiklari ise guven duyalim derim.

Adsız dedi ki...

lig başladıktan sonra atı alan üsküdarı geçer. o saatten sonra yapılan eleştirinin ne faydası olur. şimdiden yanlışları görüp önlem almak gerek. kaleci, sol bek ve forvet eksiği çok belliydi maçta. özellikle gökhan ünal sanki zorla sahaya çıkarmışlar gibiydi. bizim taraftar böyle adama tahammül etmez. jabbie de değil bu takımın ptt 1.ligin oyuncusu bile olamaz. talibi varsa göndermek en azından bu adama ödenen paradan kurtarır kulübü.

Adsız dedi ki...

Geçen senede bu takım düşer denmişti bu senede düşer deniyor bakarsınız bu senede yorumculara inat süper lig şampiyonu olmuşuz.

SINDIRGILI dedi ki...

ADSIZ ARKADAŞ SİZİN GÖRDÜKLERİNİZİ BEN DE GÖRÜYORUM HERKES DE GÖRÜYOR,TEKNİK HEYETTE GÖRÜYORDUR HATTA ONLAR BİN KATINI GÖRÜYORDUR.BİR TEDBİR BİR ÇARE ARAYIŞINDADIRLAR MUTLAKA SİZİN BENİM ANLAYAMAYACAĞIMIZ.ÇOĞUNLUKLA TAKIMLAR LİGLER BAŞLADIKTAN SONRA HAZIR HALE GELİRLER.14 TANE YENİ TRANSFERİN TAKIMA UYUMU ZAMAN ALACAKTIR.SABIRDAN KASTIM BU.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bence futbolcularımız lige sakatlıksız girmemek için fazla sıkmadılar.yani antreman havasında geçti diyebilirim.çok da eleştirmemek lazım.ilk 5 haftayı görelim hele bir.acele etmeyin.

Unknown dedi ki...

nazilli macında dahada zorlanacagız diyen arkadaslar.. balkes 6 nazilli 1

Adsız dedi ki...

BALKES BU SENE SÜPER LİGDE HARİKALAR YARATACAK ARKADAŞLAR ŞU AN YORUM YAPMAK ÇOK SAÇMA MAÇLAR BAŞLASIN GÖRECEKSİNİZ.