2014-08-30

Akhisar Belediyespor'u Yenmemiz İçten Bile Değildi


Eğer dünkü hakemler sadece şu 2 pozisyonda yanlış değilde doğru kararlar verseler bugün Balıkesirspor'umuz'un 2-1 lik galibiyetini konuşuyor olacaktık.
Ancak bu dün kötü oynadığımız sonucunu değiştirmez..Takımda bir kaç değişiklik hatta takviyeninde şart olduğunu ise zaten söylüyorduk dün iyice ortaya çıktı..
Hayırlısı..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Balkesin garajdan gelen gelirlerine el konulmuş taraftar transfer istiyor ayın 5 nde transfer bitiyor. Hangi parayla alınacak. Eğer belediye başkanı Balıkesir sporluyum diyorsa lanet olsun böyle Balıkesirsporlulara bir gram hakkım varsa helal etmiyorum bu Belediye Başkanına. Bunlar Balıkesirli değil muhtemelen devşirme.

Adsız dedi ki...

belediye başkanı her alanda balıkesirsporun önünü kesmek için elinden en geliyorsa yapıyor. iktidar hırsı bürümüş bu adamları. kendi adayı kazanamayınca takıma sırt döndü. zaten destek olmayacağını herkes biliyordu da en azından köstek olmasaydı. nasıl hiç utanmadan balıkesir sokaklarında dolaşıyor ben balıkesirliyim diye anlamıyorum.

Unknown dedi ki...

bu baskan sayesinde balıkesirde ak parti bitmiştir...

Adsız dedi ki...

sen merak etme bu başkan ne kadar zulüm yapsada bizim halkımız tayyip oldukça ak partiden vazgeçmez.çünkü bizim halkımız bunların gerçek yüzlerini göremiyor.fazla siyasete girmek istemiyorum.o yüzden nokta.............