2014-09-16

Balıkesirspor-Galatasaray l Maç Biletleri

Balıkesirsporumuz'un 20 Eylül cumartesi günü Galatasaray ile yapacağı maçın bilet fiyatları açıklandı. Fiyatlar şöyle;

Kale arkası: 70 TL
Maraton: 100 TL
Kapalı 1.kategori: 200 TL
Kapalı 2.kategori: 250 TL

Biletler  www.passo.com.tr üzerinden ve passolig gişelerinden satılacak.

21 yorum:

Ümit G. dedi ki...

Yönetim,kulübü küme düşürmek için elinden geleni yapıyor.Bir çok şehirde büyük takım maçlarına ev sahibi tarafında girdim.Hiç birinde 20 TL den yüksek ücret ödemedim.Böyle maçlardan puan almak istiyorsan stadı doldurman lazım.Para hesabı yapan basiretsiz yöneticiler;galibiyet halinde TFF den gelecek 1 milyonu almak istiyorlarsa bileti ucuzlatmalı.Yaptıkları şey kendi beceriksizliklerini taraftarın sırtına yüklemektir.Resmen kumar oynuyorlar 5 bin taraftarla galip gelirsek daha fazla para girer kasaya diye hesap yapıyorlardır eminim.Ya da diyorlardır ki kimsenin desteği yok kulübün şartları ortada başka türlü döndüremeyeceğiz yüklenelim taraftara.Biraz ticaretten anlayın,biraz hesap kitap yapın.Taraftar olmazsa hiçbir şeysiniz bunu unutmayın.Bu taraftar çıkardı takımı süper lige.Ceza mı bu? Yazık! Beceremiyorsanız ; biz süper ligi beceremeyeceğiz tahmin ettiğimiz gibi değilmiş diyin ve gereğini yapın.Takımla ilgili teknik sorunlara sabredilebilir,oturması,alışılması beklenilebilir sonuna kadar destekleriz ama taraftar üzerinden hesap yapmayın.

Adsız dedi ki...

Sevdaya engel koyan yönetim Allah büyük bu takım sizin tapulu malınız değil.Bilet ve kombine fiyatlarıyla hedefinizi belirlediniz. Hedefiniz doğrultusunda ilerleyin.Bu hafta tüm Türkiye ye rezil olacaksınız.

Adsız dedi ki...

çok pahalı. bu kadar da fırsatçılık olmaz. zaten tüpçü passolig saçmalığıyla milleti futboldan soğuttu, bir de yönetim saçma sapan fiyatlarla taraftarı kaçırıyor.

Adsız dedi ki...

Yönetim akıllı arkadaşlar...
Amaç o stadı doldurmak değil.Amaç parası bol olan,tezahurat,yapmayan sosyal seyirci toluluğu. O maç stadın full olduğunu düşünün takımımız yenilirse YÖNETİM İSTİFA seslerini duyacaklarını adları gibi biliyorlar.1-2 hafta daha koltuklarında kalmak için, Balkesi siyasi, çekişmelere alet ederek, Bu takımın buralarda olmasında en az sizin kadar payı olan taraftara aklınızca ceza kesiyorsunuz.
Taraftarın 40 yıllık sevincini kursağında bırakan yönetime diyecek tek bir kelimem dahi YOK.

Adsız dedi ki...

SOYGUN

Adsız dedi ki...

aman ha cebinizden 5 kurus cikmasin.

Adsız dedi ki...

Parası olmayan olana laf söylemiyo kardeş. varsa paran git cebimizdeki 5 kuruşun hesabı bırakta bize kalsın

Adsız dedi ki...

asgari ücretle çalışan adama 100 lira çok. 100 liraya bilet satıp 3000 taraftara oynayacağına 25-30 lira yap 10000 taraftara oyna.

Adsız dedi ki...

bu elestirinle yerden goge haklisin kardesim.tabii ki asgari ucretlilere gore de bilet ucreti belirlenmeli.ama yukardaki bazi elestirmenlerin usluplarindan belli bence bilet fiyatlari falan umurlarinda bile degil,onlar icin yonetimi elestirmede bu bulunmaz bir firsat ve yonetim de hatali bilet fiyatlari ile onlara orta yapmis onlar da vole ile gollerini atiyorlar.cok dusunurler asgari ucretlileri coook.

sibesa10 dedi ki...

bukadar bilet fiyatına yakınacağınıza kombine alsaydınız kulümümüzü çok seviyorsunuz madem takımada katkınız olur sitem değil destek olun boş boş konuşmaytın

Ümit G. dedi ki...

Takıma destek olmak böyle olmaz!Takıma destek tıklım tıklım tirübünle olur.Benim vereceğim pararlar bu zihniyetle en fazla bir yıl idare eder.Anadolu takımları yıllarca Süperligte nasıl tutunuyor sanıyorsunuz.Yılalrdır birçok şehirde maçlara gittim hiçbirinde böyle fiyat yapmıyorlar,yapamıyorlar,yapmazlar.Bizdeki adam da hâlâ Galatasaray'ın izleyeceksin 100 TL vermişin çok mu diyor.Kendisi hala Balıkesirporlu olamamış çünkü Galatasaray'ı izlemeye gidiyor.Kombine alsaydınız diyor akıllının biri de.Sen diğer süperlig takımlarının kombine fiyatlarına baktın mı ? Kale arkası bile 500 TL.Saçmalıktan başka bir şey değil.Futbol bu kardeşim sığ işler bunlar.Tiyatro,opera,konser değil.Şehrin de seviyesi belli fiyatı düşüreceksin.Derdin paraysa bile düşüreceksin.

Adsız dedi ki...

umit arkadasim o mac seyrettigin illerde takimlarin mutlaka sponsorlari vardir.

sibesa10 dedi ki...

siyaset yapmayalım destek yapalım benim gibi bir taraftar olun her deplasmana gidin cebinizden para harcayın kulübünüzün ürünlerini alın

Yılmaz 10 dedi ki...

Sibesa 10 haklı. Ümit denen arkadaş sen bir çok maça giderek diğer takımlara maddi katkı yapıyorsun da Balkes niye yapmıyorsun. Sonra 20-30-TL maç ücreti olsa kombine alanları keriz niyetine ayacak mısın? Sevmenin bir bedeli var. Ben bu sevdadan vazgeçtim dersin laga luga yapmazsın. Geçen sezon 20-TL ye kombine vardı sen onlardansın herhalde. O devirler geç di. Sırf muhalefet olsun diye yazı yazmayın. Asgari ücretin katlarına göre belirlenmiyor maç fiyatları BALKES AŞKINA göre belirleniyor...

Adsız dedi ki...

yok arkadaş siz olmazsınız.sponsoru o takımlara kim ayarlıyor acaba ?maksat ucuz bilet değil önceki yorumumu da okuyun.maç kazanmak istiyorsan stadı doldurmaktan başka çaren yok.siz bir sezonla yetiniyorsunu ben yetinmiyorum.bu iş vizyon işidir.para maç esnasında toplanmaz para spnsorla,ürünle,reklamla,ticari zekayla toplanır.en kolay ve zeka gerektirmeyen uygulama bilet fiyatına yüklenmektir.basiretsiz bütün idareciler bunu yapar.bakınız zamanlarla yönetilen ekonomiler. ümit

Adsız dedi ki...

sevgi ve aşkı parayla ölçen adama ne anlatabilirsin ki.sevdiğine de hesapsız para harcayan tipler ne kadar çok sevdiklerini böyle gösteriyorlardır eminim.aşk dilsiz olur çıkarsı olur karşındaki bunu sömürüyorsa orada çıkar ilişkisi oluşmaya başlamıKtır.dini kullanarak miletin paralarını sömürenler ile sevdayı kullanarak para toplayanlar arasında ne fark var ?

Adsız dedi ki...

stadi doldurmakla mac kazanilsa turk takimlari her yil sampiyonlar ligi sampiyonu olur.tribun destegi butun dertlere care olsa,iyi futbolculara teknik adamlara profesyonel yonetimlere hic gerek olmaz.ticarette de ticari zeka diye bir sey yoktur.ticarette para ve yatirim imkanlarinin verimli degerlendirilmesi vardir.sponsorluk,reklam,uretim basli basina uzmanlik isteyen alanlardir.yalniz basina bir takimin baskanina sen bunlari neden basaramiyorsun demek,bir belediye otobus soforune neden f16 ucagini kullanamiyorsun demek gibi bir sey.

Adsız dedi ki...

tamam zengin ve asimile çocuk. sen, senin için ne hazırladılarsa onla yetin ve avun.sakın eleştirme ve biat et.şu durumun savunulacak tek tarafı yokken böylesiniz ya daha beter olsun.fener maçına da 200 yapsın yine gel burada savun sen he mi?

Adsız dedi ki...

sen beni yalnis anlamissin.ben bilet fiyatlari uygundur demedim.ben cozumun sponsor reklam ve urun gibi seylerde olmadigini dusunuyorum.bunlar baslibasina ticari bir uzmanlik alani,burazi bir futbol kulubu.ben cozumun taraftarda oldugunu dusunuyorum.soyleki mac basi bir milyon tribun geliri dusunulur.15000 kisi maca gelse ortalama bilet fiyati 66.66 tl. olur.parasi olan 3000 kisiye 200,250 tl.den bilet satilabilse,12000 kisiyede 30 ve 50 tl.den bilet satilabilir.burada sorun 3000 kadar zengin maca gelecek taraftar bulunabilinirmi.bu isin uzmanlari daha uygun kombinasyonlari bulabilir.

sibesa10 dedi ki...

ben taraftarım kombinemi aldım cebimden para saydım sizde maç biletlerine yakınacağınıza kombine alında takıma sahip çıkın

Adsız dedi ki...

trt nin akşamki yayınını izleyin de görün bilet fiyatlarına yapılan yorumları.