2014-09-10

Torku Konyaspor Maçı Öncesi İsmail ERTEKİN'in Basın Toplantısı



Video Kaydı: Cahit ÖKDEM

6 yorum:

Unknown dedi ki...

cok dogru söylüyor adam helal olsun

Unknown dedi ki...

hocam başarıya aç futbolcuları oynat mesela mugdatta israr et muhakkak kendini göstermek isteyecektir..

Adsız dedi ki...

çok haklısın hocam. bazıları iki maç kaybedince hocaya küfretmeyi, stadın önünde toplanıp takıma saldırmayı taraftarlık sanıyor.

Adsız dedi ki...

Sayın hocam o ahlaksızı o terbiyesizi Balıkesirspor taraftarı olarak görmemen lazım. Bu davranışıda bütün taraftarlara yüklemen için sende sanki fırsat kolluyorsun.Hep böyle yapıyorsun. Sen yıllarını futbola vermiş biri olarak neden bir iki kişinin yaptıklarını bütün taraftarlara maal ediyorsun.Bundan sonraki senaryoyu sana söyleyeyim takım maç kazandıktan sonra tribünlere hareketini yapıp rahatlayacaksın ama sakın yapma bu şehir sana ve deniz hocaya güveniyor.O ahlaksız Balıkesirsporlu olamaz. Bize yaşattığın mutluluklardan sonra o karaktersiz insan olamaz.

Adsız dedi ki...

hocamiza bir haksizlik yapildigina inaniyorsak,birakin istedigi gibi tepkisini gostersin.biz hocamiza da tepkisine de sahip cikalim derim.

Adsız dedi ki...

hem hocamız hem de yönetimimiz takımı buralara getirdi. süper ligden düşsenizde, ligde kalsanızda arkanızdayız... eleştiri olur o ayrı ama terbiyesizlik asla. bunu yapan balıkesirsporlu olamaz.