2014-10-25

2014-2015 Süleyman Seba Sezonu 7.Hafta l Balıkesirspor:0 - Bursaspor:5

Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında Balıkesirsporumuz, Bursaspor'a 5-0 mağlup oldu.

Takımımız maça; Emrullah, Okan Alkan, Nuno Andre, Ante Kulusic, Bülent Cevahir, Jabbie, Aykut, Andre Santos, Vargas, Sercan, Gökhan 11'i ile başladı. 28.dakikada Santos-Alanzinho, Gökhan Ünal-Ali Öztürk ve 57.dakikada Vargas-İlhan Depe değişiklikleri yapıldı.

5'  Kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Fernando Belluschi sağ ayağı ile topu düzelttikten sonra yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu ve top ağlarla buluştu. (0-1)

18' Altıpasın sol tarafında bomboş kalan Cedric Bakambu sağ ayağı ile topu ağlara gönderdi. (0-2)

23'  Ceza sahası içerisinde altıpasın sol çaprazında topla buluşan Cedric Bakambu gelişine sol ayağı ile yerden şutunu çekti ve top kaleciye de çarptıktan sonra ağlarla buluştu. (0-3)

34'  Ceza sahası içerisinde sağ tarafta topla buluşan Cedric Bakambu topu düzelttikten sonra altıpasın sağ köşesinden şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturdu. (0-4)

55' Top arka direkte bulunan Fernando Belluschi'ye geldi. Bomboş kalan Fernando Belluschi gelişine sağ ayağı ile sert vurdu ve top ağlarla buluşturdu. (0-5)

7.hafta sonunda Balıkesirsporumuz 4 puanla son sırada yer alıyor.

2 yorum:

sindirgili dedi ki...

5 golun 3 nu altipastan mi yedik.

sindirgili dedi ki...

alanzinho ve ali ozturk ile baslamak gerekirdi.ilk defa hucum oynamak zorunda oldugumuz bir macti.hem hucum yapip hem savunma guvenligini almakla ile ilk defa tanisacaktik.maalesef bunu beceremedik.farkli sahamizda maglup olmak cok uzucu valla aglayacagim gurbet ellerde.bari rize gs bjk maclarindaki gibi once savunma anlayisi ile oynasaydik.en azindan bu dandik bursa ya maglup olmazdik.herseye ragmen balikesirimin cani sag olsun.galip gelseydin sevincimiz artacakti,maglup olduk sadakatimizi mi sorguluyorsun.herzaman balikesirspor diyecegiz.