2014-10-01

Balıkesirspor'umuz Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor


Balıkesirspor'umuz pazar günü oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına tesislerimizde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor..

Futbolcularımızın görüşleri ise

Alanzinho: Galatasaray maçı bize güven sağladı. Kendimizi toparladık daha iyi oynamaya başladık. Ama Gençlerbirliği maçında hiç beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Hafta sonunda telafi edeceğimizi düşünüyorum.Galatasaray maçındaki kaliteli oyunu Beşiktaş maçında da ortaya koyup kazanmak istiyoruz. Hepimiz zor bir maç olacağının farkındayız. Bunun bilincinde çalışıyoruz. Favori gösterilen takım olmasına rağmen elimizden geleni yapıp Başiktaş'tan 3 puan almak istiyoruz

Ante KULUSİCBeşiktaş da çok zorlu bir rakip ama biz kazanacağımız 3 puana bakıyoruz. Evimizdeki avantajı iyi değerlendirip 3 puanı almak istiyoruz. Beşiktaş, Galatasaray'a göre çok daha iyi durumda. Sahada çok koşuyorlar, iyi mücadele ediyorlar. Bu maç daha zor olacak. Çok kaliteli oyuncuları ve iyi bir teknik direktörleri var. Bunların bilincindeyiz ama biz sadece alacağımız 3 puanı düşünüyoruz

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ismail Hocam:Bjk t.d.Bilicin aciklamasi; Duran toplardan ucuz goller yiyoruz ve kapanan takimlara karsi zorlaniyoruz!!! GS macindaki gibi oynarsak puan ya da puanlar alabiliriz.

HERZAMAN BALKESLIYIZ dedi ki...

Balkesim size güveniyorum bjk da eli boş gondereceksiniz.

Adsız dedi ki...

besiktas uefa kupa macindan gelecek.yorgun olmayabilirler ama akillica bir oyunla yorabilir ve oyundan dusurebiliriz.bunu kapanarak yapmaya kalkarsak bu tuzaga gs gibi dusmeyebilirler.ismail hocamiz yeni bir tuzak oyun plani yapmali.cok zevkli cok mucadeleci bir mac olacagi kesin.fizik olarak ayakta kalan maci kazanacak.

Adsız dedi ki...

bilic in "kapanan takimlara zorlaniyoruz"sozu bizi kandirmaya yonelik bir aciklamasida olabilir kanmamak lazim.oyunun nasil oynanacagi bizim takimin karari olmali.insiyatif bizde olmali.