2014-10-08

İsmail ERTEKİN: Daha İyi Olacağız

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, futbol açısından çok daha iyi noktalara geleceklerini söyledi.
Ertekin, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takım olarak son 2-3 maçtır daha iyi oynadıklarını, iyi savunma yaptıklarını ancak ancak hücumda eksiklerinin bulunduğunu söyledi.
Hücum eksikliğini daha fazla çalışarak giderebileceklerini ifade eden Ertekin, ligi yeni tanıyan futbolcuların fazla olduğu bir takım için yaşadıklarının normal kabul edilebileceğini kaydetti.
Son Beşiktaş maçında da ellerinden geleni yaptıklarını ve iyi oynadıklarını dile getiren Ertekin, şöyle devam etti:
"Şu anda Beşiktaş lider. Yaptığımız maçta aramızda çok büyük fark yoktu. Onlar bizden fazla pozisyona girmiş olabilir ama lider ile lig sonuncusu arasında büyük farklar göze çarpmadı. Demek ki iyiye gidiyoruz ve bu savaşta varız. Sezon başında da söyledim bugün de söylüyorum daha iyi olacağız."
Çaykur Rizespor maçının büyük önem taşıdığını belirten Ertekin, özellikle hücumla ilgili sorunlarını çözüp, Rize deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi istediklerini dile getirdi.
Balıkesirspor'un mevcut gidişatına en fazla teknik heyet ve futbolcuların üzüldüğünü vurgulayan Ertekin, şunları kaydetti:
"Biz para alıyoruz bu işten. Bu kadar çalışıyoruz kazanmak için ama kaybedince bizi çok etkiliyor. Ben oyuncularıma güveniyorum ve bizim gerçekten moralimizin yüksek olması lazım. Ligde 3 takım var hep onlar gündemde. Son hafta en büyük zararı gören takım biziz, Fenerbahçe ve Galatasaray konuşuluyor. Zararı gören kim? Beşiktaş maçında Ersan atıldı mı o pozisyonda? Atıldı varsayalım. Frikik oldu kullandık ve top kime çarptı? Ersan'a çarptı. Ersan atılmış olsaydı orada olmayacaktı ve belki de gol olmuştu o zaman."
Kırılgan bir takım olduklarını ve maçlarda ilk golü yemelerinin kendilerini normalden fazla etkilediğini belirten Ertekin, "Şu anda takımlar tam rayına oturmadığı için günlük performanslar etkiliyor maçın sonuçlarını. Zaman zaman çok değişik sonuçlar alınıyor. Eskişehirspor, zorlu deplasmanlarda puan ve puanlar alıyor, kendi sahasında umulmadık puanlar kaybediyor" dedi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ozaman caykur rize macindan puanlarla donelim hocam.

sindirgili dedi ki...

gb.maci en cok gol yedigimiz mac olmasina ragmen ilk defa olgun atak yapabildigimiz bir mac olmasi sebebiyle takimla ilgili seyredenlere cok umut verdi.ancak besiktas maci tam bir hayal kirikligi.gb.macindaki pas yapan takim gitmis onun yerine iki pasi yapamayan acemiler mangasi gelmis.savunma adam markajinda hep aciz kaldi,m.pekdemek e onlem alinmadi,oysa 2.yariya atak basladik,heran golude bulabilirdik,oguzhan 2 saat topu ayaginda dolastirip orta yapmasini kenar savunmaci adeta seyretti,onlem alinmayan m.pekdemek de golu atti.ondan sonra takim acemiler mangasi kimligine tekrar dondu.sercan yaptigi o atakla ben futbolcuyum diyor ama bunu sik sik yapmali,alanzinho ile baslamak gerekirdi.vargas top ayagina yakisan bir oyuncu ama takima hicbir katkisi yok,bu nasil olabiliyor.ben gb.birligi macindaki futbolumzu tekrarlamamiz sart.bunu yapabilirsek mutlaka ust siralara cikabiliriz.bunu yaptiysak tekrar neden yapmayalim.hocam bir de ersan atilsaydi baraja onun yerinde baska bir futbolcu olacakti ve vargas yine onu nisanliyacakti.