2014-11-26

Takımımız Muhammet YILMAZ'a Emanet

Süper Lig’de kötü gidişe bir türlü “dur” diyemeyen Balıkesirspor’da teknik direktör İsmail Ertekin, yardımcısı Deniz Kolgu ve kaleci antrenörü Abdullah Kılıç, Sivasspor yenilgisinden sonra istifa ettiği için kırmızı beyazlı takımı pazar günü deplasmanda oynayacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçına antrenör Muhammet Yılmaz’ın hazırlayacağı açıklandı.

Muhammet Yılmaz’a altyapı antrenörü Eşref Erkekoğlu ile kaleci antrenörü Bekir Gür’ün yardımcı olacağı bildirildi. İki yıl önce teknik direktör Mesut Dilsöz’ün ekibinde yer alıp takımı bir süre çalıştıran Muhammet Yılmaz, görevinden ayrılan İsmail Ertekin’in kadrosunda yine antrenör olarak çalışmıştı..

Balıkesirspor’da İsmail Ertekin’in istifasının ardından teknik direktör arayışı sürerken, Başkan Tuna Aktürk medyada yer alan isimleri yalanladı. Aktürk, “Basında bir çok isim kulübümüzle anılıyor. Örneğin Mesut Bakkal’la görüşmediğimiz halde, teklifimizi reddettiği haberleri çıkıyor. Aynı şekilde Ziya Doğan, Yücel İldiz, Giray Bulak’la ilgilendiğimiz yazılıp çiziliyor. Onlar da gündemimizde yok. Yılmaz Vural ve Bülent Korkmaz’la da ilgilenmiyoruz. Bu konuda acele etmeyeceğiz. Antrenörümüz Muhammet Yılmaz’a güveniyoruz. Gerekirse onunla tüm maçlara çıkarız” dedi. Öte yandan Sivasspor maçında sakatlanan Coelho’nun durumu belirsizliğini koruyor. MR’ı çekilen Portekizli oyuncunun yarın İzmir’e giderek, Dr.Bülent Zeren’e muayene olacağı ve durumunun kesinleşeceği bildirildi.

Hiç yorum yok: