2014-12-21

Kemal ÖZDEŞ: Önemli Bir Galibiyet Aldık

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörü Kemal Özdeş, 5-3 kazandıkları Kasımpaşa maçına ilişkin tam zamanında gelen bir galibiyet olduğunu belirterek, "Her galibiyet yeni bir başlangıç" dedi.

Özdeş, maçın ardından yaptığı açıklamada, takımı ve Balıkesir adına kazandıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Ligde 13 maçta attıkları golün yarısını bu maçta kaydettiklerini dile getiren Özdeş, oyuncularının maça katkısının büyük olduğunu söyledi.

Bugüne kadar 10 maçtır kazanamayan bir takım olarak alınan galibiyetin önem taşıdığını vurgulayan Özdeş, "Her galibiyet yeni bir başlangıç. Tam zamanında gelen bir galibiyet. Rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada önemli bir galibiyet aldık. Bunun anlamlı olması için Karabük deplasmanından da puanla dönmeliyiz. Bu maçı da kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Maçın devre arasında soyunma odasına girdiklerinde oyuncularına önemli bir şey söylediğini anlatan Özdeş, "Onlara, 'maçı 3-0 kazanmaktansa 1-0'dan geriye düşüp kazanmak daha coşkulu olacak' dedim. Oyuncularım da bunu yaptılar kutluyorum" ifadelerini kullandı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...



bu takım düşer diyen arkadaşlara.eğer doğru tansferlerle takfiye yapılırsa,ikinci yarı evimizde oynayacağımız 9 maç varki hepsi anadolu kulüpleriyle taraftarıyla bütünleşen bir balıkesirspor bu maçları kazanır.zira düşme hattındaki rakiplerimiz kendi evlerindeki 5 maçı 5 büyük takımla oynuyorlar o maçlardan 3 puan almaları oldukca zor heleki şampiyonluk yarışı ve avrupa sıralaması kovalayan takımlar ve her geçengün dahada form tutuyorlar. önemli olan bizim biran önce bütünleşip takımımıza sahip çıkmamız lazım. zira nekadar çok maç kazanırsak takımımıza okadar çok para geliyor en azından düşsek bile daha az borçla düşmüş oluruz.bu durumda ptt 1. ligte tekrar şampiyonluğa oynamak demektir.