2014-12-15

Tuna AKTÜRK: 4 Oyuncuyla Ön Anlaşmaya Vardık

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un kulüp başkanı Tuna Aktürk, Avrupa'da gerçekleştirdikleri transfer görüşmelerinde 4 oyuncuyla ön anlaşmaya vardıklarını, ihtiyaç duyulan mevkilere nokta transferler yapacaklarını söyledi.
Aktürk, ara transfere yönelik oyuncu arayışlarına başladıklarını belirterek, İstanbul Başakşehir maçından sonra teknik direktör Kemal Özdeş ile bazı Avrupa ülkelerinde görüşmelerde bulunduklarını söyledi.
Kulübün mali sıkıntısının bulunmadığını vurgulayan Aktürk, "4 oyuncuyla görüşmeler yaptık. Üç aşağı beş yukarı bu futbolcularla anlaştık. İhtiyacımız olan mevkilere nokta transferler yapacağız. Ligin ikinci yarısında farklı bir Balıkesirspor, seyircinin karşısında olacak. Takımımızda son iki haftadır oyun disiplini olarak iyileşme var. Kasımpaşaspor maçında topu 3 direğin arasına sokup, 3 puanı alacağız" diye konuştu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu takım düşer diyen arkadaşlara.eğer doğru tansferlerle takfiye yapılırsa,ikinci yarı evimizde oynayacağımız 9 maç varki hepsi anadolu kulüpleriyle taraftarıyla bütünleşen bir balıkesirspor bu maçları kazanır.zira düşme hattındaki rakiplerimiz kendi evlerindeki 5 maçı 5 büyük takımla oynuyorlar o maçlardan 3 puan almaları oldukca zor heleki şampiyonluk yarışı ve avrupa sıralaması kovalayan takımlar ve her geçengün dahada form tutuyorlar. önemli olan bizim biran önce bütünleşip takımımıza sahip çıkmamız lazım. zira nekadar çok maç kazanırsak takımımıza okadar çok para geliyor en azından düşsek bile daha az borçla düşmüş oluruz.bu durumda ptt 1. ligte tekrar şampiyonluğa oynamak demektir.