2015-01-18

2 Yabancı Yarın Geliyor

Süper Lig'de ikici yarıya hazırlanan Balıkesirspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Daha önce Hırvat kaleci Vukoviç ve Karşıyakalı Berkan Emir'le anlaşan kırmızı beyazlıların uzun süredir peşinde olduğu 3 yabancı futbolcudan 2'sinin yarın kente geleceği açıklandı.

Bu oyuncuları almak üzere yurt dışına giden Başkan Tuna Aktürk, "Daha önce anlaştığımız ancak ismlerini gizi tuttuğumuz 2 oyuncuya yarın imza attırabiliriz. Üçüncü futbolcu ise hafta içinde Balıkesir'e gelecek gelecek" dedi.

İsimleri sık sık gündeme gelen Hırvat Boban ve Vrsajevic'in listelerinde olmadığını sözlerine ekleyen Başkan Aktürk, Galatasaraylı Engin Baytar'ın transfer haberlerini de kesin bir dille yalanladı. Sezon başında büyük umutlarla alınan Brezilyalı Alanzinho'nun Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile anlaştığını doğrulayan Tuna Aktürk, Sierra Leoneli ön libero Jabbie'nin Adana Demirspor'a gideceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Aktürk, "Jabbie için şimdilik bize gelen bir teklif yok" şeklinde konuştu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hala yabancı peşinde koşuyorlar. ligi tanıyan, ligin ağırlığını kaldırabilecek tek yerli sercan var takımda. yerli kadromuz ptt seviyesinde hala ptt den yerli alıp kadroyu yabancıyla şişiriyorlar.