2015-01-26

Kemal ÖZDEŞ:Telafi Edeceğiz

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'a son dakikada yediği golle 1-0 olan Balıkesirspor'da teknik direktör Kemal Özdeş Akhisar Belediyespor maçı öncesinde umut saçtı.

Atatürk Stadı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 1-0 mağlup olmalarına rağmen Gaziantepspor maçında oynanan oyundan memnun olduğunu belirtti.

SON 2 MAÇ İÇİN ÜZGÜNÜZ
"Gaziantepspor maçıyla birlikte ilk yarıyı bitirmiş bulunuyoruz.  Geriye doğru dönüp baktığımızda hem Trabzonspor hem de Gaziantepspor  maçlarında uzatmalarda yediğimiz gollerle 3er puan kaybettiğimizi ve devrede 15 puanımız olmalıydı diye düşünüyorum. Ancak her iki maçta da son dakikada yediğimiz gollerle birinden beraberlikle birinden ise mağlup ayrıldık. Bundan dolayı hem oyuncularım hem de ben üzgünüz. "

TELAFİ EDECEĞİZ
"Trabzonspor maçından sonra Gaziantepspor maçına kadar Antalya'da geçirdiğimiz hazırlık kampından çok memnunum.  Gaziantepspor maçında 1-0 mağlup olmamıza rağmen oyuncularımın disiplininden, gayretinden son derece memnunum. Gaziantepspor maçında kaybettiğimiz 3 puanı Akhisar Belediyespor maçında alacağımız 3 puan ile telafi etmek istiyoruz. Umuyorum bunu gerçekleştiririz. "


TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR
"Takımımızı güçlendirmek adına bir planlama yaptık.  Bu nedenle 5 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. 5 oyuncuyu ise kadromuza kattık. Bu arada istediğimiz oyuncuları alan kulüp başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Buraya alacağımız oyuncuların bu takıma katkı sağlaması gerekiyor, bizi güçlendirmesi gerekiyor. 2 oyuncuyla daha görüşmelerimiz var. Sanıyorum hafta sonuna kadar netleşecektir. Bu 2 oyuncudan 1inide alabiliriz ikisini de alabiliriz. Girişimlerimiz ve görüşmelerimiz devam ediyor."

2.YARI ZOR GEÇECEK
"Ligin ikinci yarısının daha zor geçeceğini düşünüyorum. Ancak bizim avantajımız ligin ilk yarısı bittiğinde oturmuş bir kadromuzun olması. Gelecek oyuncularla ilk yarıdan daha farklı bir Balıkesirspor izlettireceğimizi düşünüyorum.  Mayıs ayının sonunda ligde kalacağımızı umut ediyorum. Şimdi daha iyi bir kadromuz daha rahat yarışın içinde olabilecek bir kadromuz var."

ANTRENMAN SAHASI SORUNUMUZ VAR
"Balıkesir'de antrenman sahası sıkıntısı yaşıyoruz. Tesislerimizde bakım var ve bu bakım yaklaşık 10 gün sürecek. Balıkesir şehrinin ve Balıkesirspor takımının bir antrenman sahası daha olması gerektiğini düşünüyorum. Bugün antrenmanı Atatürk Stadı'nda yapacağız. Stadın zemininde sorun olursa eğer yarın Manisa'ya hareket edeceğiz ve maç gününe kadar Manisa'da çalışacağız"


1 yorum:

Adsız dedi ki...

kemal hocam neden ceza sahasına sırtımızı dayayarak savunma yapıyoruz.dalga dalga geliyorlar gol yememek mucizeye kalmıyor mu.sahanın her yerinde savunma yapmamamıın nedeni sercan ve gokhan ın hıç savunma yõnlerinin olmamasından mı kaynaklanıyor.sercan ve gokhan a neden bu kadar tahammül gösteriyorsunuz.vargas ı neden hemen oyundan alıyorsunuz,ondan başka forvete gol pası verecek başka oyuncunuzmu var.mugdat neden ilk onbirde oynamıyor,antremanda yeterli çalışmadığından mı.vargas oyundan alındıktan sonra orta alanda top tutamadığízdan sürekli baskı altında kaldığımízdan beraberlik ve mağlubiyet gollerini yiyoruz,vargas a da sercan ve gökhan kadar sabredemezmisiniz.gomez ve berkan ile neden maça başlamadınız.ne oldu da burak ilk onbirde oyuna başlamıyor.takımda kondüsyon düşüklüğü gözlemlemiyormusunuz.