2015-02-22

Kemal ÖZDEŞ: İmkansız Değil

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Gençerbirliği'ne 1-0 yenildikleri maça ilişkin, "İşimiz artık daha zor ama imkansız değil" dedi.

Özdeş, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 20 Şubat'ta ve dün oynanan müsabakalarda alt sıralardaki rakiplerinin puan alamamasından sonra Gençlerbirliği maçının kendileri için çok değerli olduğunu söyledi.

Mücadelenin ilk yarısının ortada geçtiğini dile getiren Özdeş, şunları kaydetti:

"Gençlerbirliği'nin ve bizim birkaç fırsatımız oldu. İkinci yarı gol yedikten sonra bocaladık, oyuncu değişikliğiyle toparlamaya çalıştık, riskler almaya başladık. Oyunun bütününde Gençlerbirliği daha diri oynadı. Maçın bitiminden sonra oyuncularıma 'oturup konuşmalıyız' dedim. Sonuna kadar mücadele etmemiz gerekiyor. 13 maçımız kaldı. Halen çok maç var. Balıkesirspor'un iyiliği için ne gerekiyorsa yapacağım, sonuna kadar mücadele edeceğiz. İşimiz artık daha zor ama imkansız değil."

8 yorum:

Unknown dedi ki...

hocam umutlu olmak güzel sey ama ben artık umudumu yitirdim .

Adsız dedi ki...

allahaşkına bu vargas ne zaman kumandayı eline alacak.adam daha doğru pas atamıyor.sanki balıkesire turistik geziye gelmiş gibi oynuyor.

Adsız dedi ki...

muhammet reis suçu: 19 gol 13 asist ...gönderildi

http://www.transfermarkt.de/muhammet-reis/detaill ...eler/35043

lalawele suçu: 5 gol 12 asist bonservini alma ihtiyacı duyulmadı

http://www.transfermarkt.de/lalawele-atakora/deta ...ler/126294

karikari suçu : 11 gol 3 asist bonservisini alma ihtiyacı duyulmadı

http://www.transfermarkt.de/kwame-karikari/detail ...ler/187622

muğdat çelik suçu: 14 gol 3 asist ile oynamak 2013-2014 sezonunda cezası:yedek kulübesine mahkum edilmek.genç muğdat 2 sezon öncede 24 golle oynamış.

http://www.transfermarkt.de/mugdat-celik/detailli ...eler/67570

bu kadar iş yapan seni süper lige çıkaran oyuncuları neden yollarsın?

buca da zamanında aynı hatayı yaptı.bülent uygunu getirdi.uygun 20 ye yakın transfer yaptı.sonrası malum.balıkesir akhisarı örnek almalıydı.

bu arada zemin gerçekten çok kötü.ligtv kamera açısı çok kötü.

hasılı 1 yıl önce iyi bir kadro uyumu yakalamışken bunu bozmak maddi manevi hiç iyi olmadı.balkes managerlerin kurbanı oldu sanırım.

Adsız dedi ki...

http://www.transfermarkt.de/muhammet-reis/detaillierteleistungsdaten/spieler/35043

http://www.transfermarkt.de/lalawele-atakora/detaillierteleistungsdaten/spieler/126294

http://www.transfermarkt.de/kwame-karikari/detaillierteleistungsdaten/spieler/187622

http://www.transfermarkt.de/mugdat-celik/detaillierteleistungsdaten/spieler/67570

linkler hatalı çıkmış yukarda.

Adsız dedi ki...

yukardaki 2. adsız demişki bu vargas kumandayı ne zaman eline alacak.

bu zeminde messi olsa kumandayı eline alamaz aga.geçen hafta galatasaray maçında vargas ile zec oyuna girdiler.ve çok etkili oynadılar.zemin faktörü önemli aga.

Adsız dedi ki...

zemin gerçekten çok kötü.deplasmandaki oyuncularımız ile kendi sahamızdaki oyuncularımızın aynı kişiler olduğuna inanmak çok zor.deplasmandaki oyuna bakarak umutlanıyoruz,kendi sahamızda iki isabetli pası yapamıyorlar,ama bu zemin ptt liginden beri bozuk.ismail hoca bunu defans oyuncularına 40-50 metreye isabetli pas attırarak aşıyordu.bu zemin düzeltilmeden süper lige başlamak büyük hata.vargas ın gs maçında zec e attığı pas ve zec in attığı gol aslında ikisinin de kalitesini gösteriyor.bozukn zeminin ikisinin de oyununu da etkilediği çok açık,ama sanki herşey normalmiş gibi bu durumdan futbolcuları ve yönetimin şikayetçi olmaması da ayrı konu.vargas a bir de kenarda görev verilmesi büyük hata,vargas ancak markajdan kaçmak için kenara gelebilir.gençlerbirrliği nin oynafığı futbola müsaade edilmesi futbolumuzun neden geri kaldığına bir örnektir.her pozisyonda kendilerini bağırarak yere atıp oyunu sürekli kestiler.adı kabir midir mezar mıdır olan oyuncuları sadece sahanın ortasına 4 dakika oturdu,hakem bu futbol dışılığa izin verdi,bizim saf oyuncularımız da gb.li oyuncuların tuzağına düşerek sinirlendiler normal oyunlarını oynayamadılar.beş para etmez gb.ni yenemediler tamamen tecrübesizliklerinden.

Adsız dedi ki...

bak kardeşim gs maçında 2. yarı gs gevşekten almasaydı ben o zaman görürdüm vargası,zeci.tv de spor programlarını hiç seyretmedin herhalde.hepsi gs ın ilk yarıdaki 3-0 lık skoru yeterli görüp rakibinide küçümsediği için 2.yarıyı rolantide oynadı diye yorum yapıyor.hadi bir tanesi taraflı olsa diyecem ama ben maç günü akşamı en az 4-5 tane spor programlarını dinledim.sen bana attığı pastan sözetme can çekişen balkesimize umut olmuşmu onu söyle.o kadar büyütmeyin adamı.onun görevide o zaten.ekstradan takıma faydası oluyormu.yani direk skora katkısı ne derece.bugüne kadar kaç maç balkesi ipten aldı.sen herhalde başka takımlarda isabetli pas ve asist yapma konusunda vargastan çok önde olupta yıldız sayılmayan yada vargas gibi kasılmayan futbolcuları hiç takip etmiyorsun herhalde.adamlar pres bile yapıyor.bizimki ne yapıyor.arada 1 veya 2 güzel şut,bir kaç isabetli pas.ondan sonra durumu idare et.olan balkese olsun.tamam bende katılıyorum.top ayağına yakışıyor.teknik bir futbolcu.ama kaçak güreşiyor.herhalde balkese gelmeden önce yaşadığı büyük sakatlıktan çekiniyor olsa gerek.yönetim bu konuyu düşünüp vargasın böyle etkisiz kalacağını hesap etmeliydi bence.

Adsız dedi ki...

tv.deki spor programlarında size anlatılanlara inanmayın derim.kendiniz bu konuda yazılan kitap ve makaleleri okursanız daha farklı bakış açısına sahip olabilirsiniz.tv.lerde reyting için her şey mübah.ayrıca 3 büyüklerin aleyhine de konuşamazlar sonra toroğlu gibi kovulurlar.gs.2.yarı gevşemedi acizleri oynadı.bilirsiniz kediler erişemedikleri ciğere mundar der.gol pasının ve gol vuruşunun güzelliğinden bahsediyorum,maçın en güzel iki anı,bunu görmeyelim mi.ayrıca vargas trabzona da 2 gol atmıştı,trabzon da gevşemişmiydi.vargas ın kasıldığı fikrine nasıl sahip oldunuz anlaşılmaz.kendisi kendini bilmiyormu düşme namzeti bir takımın ikide birde yedek bırakılan bir oyuncusu.