2015-03-17

Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor


Balıkesirspor'umuz cuma günü oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına İsmail Akçay Atletizm Pistinde yaptı antrenmanlarla devam etti.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

balkes 1 eskişehir 2

Adsız dedi ki...

Çaykur Rizespor maçında taraftarlara bazı sürprizlerin yapılacağı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Maçımıza gelecek ilk bin kişiye takım formamız ücretsiz dağıtılacaktır. Maça gelecek herkese bugünden başlamak üzere Passolig bedava dağıtılacaktır, maç bileti ücretsiz yüklenecektir. Maçımıza gelecek herkese sucuk ekmek ve meyve suyu ücretsiz dağıtılacaktır. Görüşmelerimiz devam etmektedir. Çok kıymetli şehrimizin yöneticilerinin de her zaman olduğu gibi bu zor günümüzde bize destek olacaklarından hiç şüphemiz yoktur."

Maç günü ulaşım hizmetlerinin ücretsiz olması için de çalışmalar yapıldığı belirtilen açıklamada, "Gün, birlik ve beraberlik günüdür, olağanüstü hal günüdür. Gün bayram günüdür, gün bizim günümüzdür. Gün Kayseri'nin günüdür" denildi.
Oh ne güzel hem bedava maça gel hem de üstüne yiyecek-içecek,forma,bilet falan al.adamlar kulüp bütçesini deği,kayseriyi ve kayseriliyi düşünüyor.böylelikle seyirci sayısı çok olursa rakip takım üzerinde iyi bir baskı kurarak bu önemli maçta galibiyet hedefliyorlar.böylelikle esas fayda yine erciyesspora olacaktır.belki tribün gelirinden zarar edecekler ama alacakları 3 puan ile hem kulübe para girecek,hemde ligde kalma yolunda büyük bir adım atmış olacaklar.
Sayın Başkanım; siz böyle bir uygulamayı neden yapmazsınız.bu önümüzdeki 2 maç en kritik maç olduğu halde bırakın kayseride olduğu gibi ücretsiz hediyeleri, yaa bilet fiyatlarını indirseniz o yetecek.siz yoksa balkesin kurtulmasını istemiyormusunuz. 20 tl den satılan maraton biletini 10 tl yapsanız umudu kalmamış balkes taraftarı tribünü dolduracaktır.unutmayın tirbünün dolması demek rakipler için baskı,bizim içinse bir çoşku demektir.

Adsız dedi ki...

eğer bu 2 maçı alamazsak ligden düşmeyi matematiksel olarakda garantiliyoruz.bilginize...