2015-03-01

Kemal ÖZDEŞ: Galibiyeti Kaçırdık

Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, biraz daha becerikli olmaları halinde Beşiktaş'ı mağlup edebileceklerini söyledi.

Beşiktaş ile Balıkesirspor arasında oynana ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan maçın ardırdan düzenlenen basın toplantısında Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş değerlendirmede bulundu.

Teknik adam Özdeş, Beşiktaş’ı Avrupa Ligi’nde elde ettiği başarıdan dolayı kutladığını belirtti. Maçtan önce oyuncularına 90 dakika oyunda kalmaları gerektiğini söylediğini ifade eden Özdeş, "Oyunun ilk yarısında oldukça disiplinli oynadık. Çok fazla pozisyon vermeden penaltı ile yenik duruma düştük. Oyuncularıma maç boyunca disiplinli olmamız gerektiğini söyledim. Maç boyunca Beşiktaş’ın sona doğru oyunda düşeceğini paylaştım. 14 günde 5 maç oynadılar. Onlar açısında bir dezavantajdı. Bunu kullanmak istedik. Basit bir ikinci gol yedik. 2-2’den sonra maçı kazanabilecek kontra ataklar bulduk.

Ya da becerikli olsak buradan 3 puanla ayrılırdık. Bir puan aldık bizim için kazanç olarak değerlendiriyorum. Benimle birlikte takımım kaybettiği 6 maçtan beş tanesini 1-0 kaybetti. Artık içeride kazanmamız gerekiyor. Üzerimizde ki takımların Balıkesir’e geleceğini düşünürsek. Umarım Rize’yi Balıkesir’de yener ikili averajı ele geçiririz ve yarışa tutunuruz. Yılsonu ümit ettiğimiz yerde bitiririz diye ümit ediyorum.


www.forzabalkes.blogspot.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

balkes gelecek sezonda kemal özdeş le devam demeli.bence çok iyi bir teknik adam.

kadroyu elden geldiğince korumalı.kötü bir kadro değil bu.

ve en önemlisi balıkesir stad zeminini yenilemeli.daha öncede yazdım.ttarena da da osmanlı stadında da zemin iyidi ve pozitif bir oyun ortaya koydu balkes.