2015-04-20

Balıkesirsporumuz Skoru Koruyamıyor

Balıkesirspor'umuz bu sezon 6.defa öne geçtiği bir karşılaşmayı kazanamadı.


6'ncı haftada Çaykur Rizespor deplasmanında Santos ve Jabi ile iki kez öne geçip skoru 2-1'e getiren Balıkesirspor, Holosko'nun 78'de ağlara giden vuruşunu engelleyemedi ve 2-2'ye boyun eğdi. 8'inci haftada Eskişehir'de Sercan'la tabelayı değiştiren geçen kırmızı beyazlı ekip, daha sonra 2-1 mağlup duruma düşerken Coelho'nun golüyle 2-2'yi buldu ve bir puanı güçlükle kurtardı.

16'ncı haftada evinde Trabzonspor karşısında Vargas'la 2-0'ı yakalayan Balıkesirspor, 62'de Mehmet Ekici, 90+3'te Cardozo'nun golleriyle 1 puan aldı. Çaykur Rizespor ile 23'üncü haftada evindeki maçta Zec ve Kulusic'le skoru 2-0 yapan kırmızı beyazlılar, 77'de Kıvanç, 83'te Kweuke'nin golleriyle 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

24'üncü haftada Bursa'da 1-0 geriye düştükten sonra Gökhan'ın dublesiyle 2-1 öne geçen Balıkesir, 90 dakikanın bitiminde sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Geçen hafta Sivas'ta Berkan'la 1-0'ı bulan Balıkesirspor, Batuhan'ın 78'de attığı golle 3 yerine 1 puanla yetindi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kale de emrullah mi vukovic mi,stoperde hasan mi glumac mi bir turlu karar veremezsen,solbekte formdan dusen bulent te israr edip onu iyice bitirip,oraya once hasan i koyan ve nihayet berkan i dusunebilirsen (berkan in nasil farkina varmazsin adam barcelona nin beki gibi oynuyor),sagbekte ugur un yerine direk okan yerine olmayacak hamit i denersen,iste boyle luzumsuz bir cuval gol yer sonunculuklarda surunuruz.iyi savunmanin %50 si kadro istikraridir,bunu bile bilemedikten sonra.