2015-06-15

Balıkesirspor'umuz'da Erkan SÖZERİ İmzayı Attı

Balıkesirspor'da Erkan Sözeri dönemi bugün resmen başladı. Kulüp tesislerinde Balıkesirspor Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı ve Basın Sözcüsü Cengiz Güneş'in de katıldığı törende bir yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli teknik adamın yardımcılıklarını Mehmet Şimşek, Bülent Ataman,Yasin Kurt, Mustafa Döngel ve Muhammet Yılmaz'ın  yapacağı açıklandı.

Törende konuşan Sözeri, "Önemli bir camiaya, önemli bir kulübe geldiğimin farkındayım.  Balıkesirspor son 4 senede 2 lig atladı, Süper Lig'de oynadı. Demek ki bu süreçte çok iyi yönetilmiş. Geçtiğimiz sezon talihsiz maçlar olmasa belki de Süper Lig'de devam edecekti" dedi.

Sezon öncesi çok sayıda kulüpten teklif aldığını ancak Balıkesirspor'u seçtiğini vurgulayan Sözeri, "Balıkesirspor'u tercih etmemin en büyük nedeni kulübün yeniden ait olduğu yere yani Süper Lige dönmek istemesidir. Bu hedefe oynayacak ortamı, ambiyansı, enerjiyi, sinerjiyi pozitif anlamda hissediyorum. Bu nedenle Balıkesirspor'la anlaştım" diye konuştu.

TRANSFERDE TEK YETKİLİ
Sözeri şunları söyledi:
"Bilgimiz, birikimimiz, disiplinimiz, iş ahlakımız ortada. Kendime özgüvenim var, hedefe oynayacağımızdan en küçük kuşkum yok.Bu camiaya yakışacak oyuncuları transfer edeceğiz.. Yönetim Kurulumuz bu konuda tam yetki verdi. Bu ağır sorumluluğun bilincinde, oyuncu seçiminde çok hassas olacağız. Bu camiaya yakışır , sonuna kadar forması için savaşan, agresif, herşeyini ortaya koyan, mücadele eden oyuncu profili istiyoruz. Zaten diğer tarz oyuncularla işimiz olmaz"

1.Lig'deyken Orduspor'la Balıkesir'e geldiğini ve 2-2'lik maçta taraftara hayran kaldığını belirten Sözeri, "Süper Lig'de ise son haftalarda taraftarların maçlara fazla ilgi göstermediğini gözlemledim. Başarı için taraftarın desteği büyük önem taşıyor. Bu desteği vereceklerine inanıyorum. Başarı için tüm kentin bütünleşmesi gerekiyor" dedi.

Balıkesirspor'un yeni sezon hazırlıkları için 28 Haziran'da toplanıp, 6 Temmuz'da Bolu kampına gideceği açıklandı.




www.forzabalkes.blogspot.com

Hiç yorum yok: