2015-06-26

Balıkesirspor'umuz'dan Kısa Kısa


Balıkesirspor'umuz 2015-2016 sezon hazırlıklarına 30 Haziran 2015 Salı günü saat 19.00da tesislerimizde toplanarak başlayacak...


Balıkesirspor'umuz teknik direktörü Erkan SÖZERİ, Osmanlıspor'un tecrübeli orta sahası Ragıp BAŞDAĞ ile anlaştığımızı söyledi.. İmzanın bugün atılması bekleniyor.


Balıkesirspor'umuz eski oyuncusu Kwame Karikari ile 1 yıllık kiralık olarak anlaştı. Oyuncunun kulubü Halmstad anlaşmayı doğruladı.



Balıkesirspor'umuz ülkemizde Şanlıurfaspor'dan tanıdığımız orta saha Alfred Sankoh ile anlaştı. Anlaşmayı başkanımız doğrularken oyuncunun pazartesi günü Balıkesire gelmesi bekleniyor.


Balıkesirspor'umuz'un Kaizer Chiefs takımının sağ ve sol kanat oyuncusu George Lebese'ye teklifte bulunduğu ancak oyuncunun teklifi beğenmeyip reddettiği söyleniyor.


Balıkesirspor'umuzda kale yeni sezonda Andrija Vukovic'e emanet. Balıkesirspor'umuz'un kampta ekstar durumlar olmazsa kaleye transfer yapması beklenmiyor.


Başkanımız Tuna AKTÜRK,30 Haziran'da sezon açılışına ismi sır gibi saklanan 1 orta saha ,1 stoper ve 1 adet sağ bek'in katılacağını açıkladı.

Başkan ayrıca Kwame Karikari haricinde forvete 1 yerli 1 yabancı forvet takviyesinin yapılacağını söyledi.



Hiç yorum yok: