2015-06-19

Yönetimimiz Berkan EMİR'i Şikayet Etti

Geçen sezon Süper Lig'de kırmızı beyazlı formayla gösterdiği başarılı performansla transferin gözde ismi olan Berkan'ın haksız fesih yaptığını belirten Başkan Tuna Aktürk, şunları söyledi:
 
"Berkan'ın 31 Mayıs 2016'ya kadar kulübümüzle sözleşmesi bulunuyor. Biz bu futbolcuyla alakalı tüm sorumluluklarımızı yerine getirdik. Berkan, menajeri Hakan Şirin aracılığıyla federasyona başvurup, parasını alamadığını iddia ederek sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiş. Bizim kendisine 1 kuruş bile borcumuz yok. Biz de bu gelişme sonrası Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na yazılı başvuruda bulunduk."
Berkan'la ilgilenen Süper Lig ve PTT 1'inci Lig kulüplerine de konuyu anlattıklarını belirten Başkan Aktürk, "Kulüplere futbolcunun haksız fesihle sözleşmesini feshettiğini, herhangi bir sözleşme imzalanması durumunda Balıkesirspor'a tazminat ödemek zorunda kalacaklarını bildirdik" dedi. Berkan'ın menajerini de sert dille eleştiren Başkan Aktürk, bu konuda şunları söyledi:
 
"Berkan'ın menajeri Hakan Şirin şark kurnazlığı yapıyor, daha fazla para kazanmak için filmler çeviriyor. Berkan'la konuşma fırsatımız olmadı, ama oyuncu tek yetkinin menajerinde olduğunu söylemiş. Bizim gönlümüz rahat, çünkü Berkan'ın ödemelerini zamanında yaptık. Berkan'la sözleşme imzalayan kulüp mahkeme sonucunda bize tazminat ödemek zorunda kalır."
 
ÇAYKUR RİZESPOR İSTİYOR
Geçtiğimiz sezon Karşıyaka'dan ayrılıp, 12 Ocak 2015'te Balıkesirspor'la 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Berkan Emir, Süper Lig'de 14 maçta forma giydi. Özellikle duran toplardaki ustalığıyla dikkat çeken, 2 gol atıp, 4 asist yapan 27 yaşındaki futbolcunun adı sezonun bitmesiyle birlikte Galatasaray ve Beşiktaş gibi kulüplerle de anıldı. Bir ara Osmanlıspor'la da görüşen Berkan'ın şu anda en istekli taliplisi ise Çaykur Rizespor. Rizesporlu yöneticilerin futbolcunun menajeri Hakan Şirin'le anlaştığı ancak Balıkesirspor'un tek taraflı fesihle ilgili itirazını dikkate alan Rizespor Başkanı Metin Kalkavan'ın bonservisini ödeyerek, Berkan'ı transfer etmeyi düşündüğü öğrenildi.

Hiç yorum yok: