2015-11-26

Adana Demirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

PTT 1.ligin 13.haftasında Adana Demirspor’a konuk olacak olan Balıkesirspor’umuz hazırlıklarını Atatürk stadyumunda yaptığı çalışmayla tamamladı. Sakatlığı süren Eren, Dilaver ve Yiğitcan dışında eksiği bulunmayan takımımız taktik antrenman yaparak hazırlıklarını noktaladı.
Teknik Sorumlumuz Fikret Yılmaz, Adana Demirspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada  Altınordu karşısında şanssız olduklarını ifade ederken zorlu Adana Demir deplasmanında puanlarla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.
Teknik Sorumlumuz Fikret Yılmaz açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Adana Demir maçıma iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Geçtiğimiz hafta Altınordu maçında net goller kaçırdık şans bizden yana değildi. Adana deplasmanında iyi mücadele edip sahada tüm yeteneklerimizi ortaya serip üç puanla ayrılmayı planlıyoruz. Önemli olan sahada mücadele eden tüm çabasını gösteren Balıkesirspor’a yakışır bir futbol oynayan bir takım görüntüsü sergileyebilmek.  Biz bunun mücadelesi içindeyiz. Oyuncularımda bu mücadelenin içinde.  İnşallah gerekeni Adana Demirspor deplasmanında yapıp şehrimize puanlarla döneriz. Bülent’in dışında cezalı oyuncumuz yok. Abdurrahman yeni sakatlıktan çıktı. Kerim’in rahatsızlığı var ama maç saatine kadar iyileşmesini bekliyoruz. Muğdat cezasını tamamlayıp bu hafta takıma döndü. İyi durumdayız.  Zorlu deplasmandan puanlarla ayrılarak üst sıralardan kopmamayı hedefliyoruz “ dedi.


Hiç yorum yok: