2015-12-28

1461 Trabzon-Balıkesirspor l Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de Balıkesirspor ile sahasında 0-0 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Sebahattin Akbayrak, istedikleri şekilde maçın kontrollü geçmesini sağladıklarını ancak golü bulamadıklarını söyledi.Akbayrak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Balıkesirspor karşısında önemli eksik oyuncularının bulunduğunu belirterek, "Bu eksikliklere rağmen son haftaların flaş takımına karşı iyi oynadık. İstediğimiz şekilde maçın kontrollü geçmesini sağladık ancak gol bulamadık. Gol dışında oyundan memnunuz" dedi.
Karşılaşmada doğru işler yaptıklarını, tek eksiklerinin gol olduğunu ifade eden Akbayrak, "Bu, sezon boyunca çektiğimiz sıkıntıydı. Bir sezon bu oyuncularla devam edeceğimiz için oyuncularımızın öz güveni açısından bunu gündeme getirmedik. Ciddi şekilde takviyeye ihtiyaç olduğunu biliyoruz" diye konuştu.
Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz ise istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Böyle ortamda 1 puan almayı kar olarak görüyoruz. İkinci yarı inşallah devre arasında yapacağımız çalışmalarla çok daha iyi bir Balıkesirspor olacak. Çok kayıp değil. Liderle aramızda 4 puan fark var ve 17 maç var. İkinci yarı iyi çalışarak, takviye yaparak bu farkı kapatacağız" ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok: