2016-01-23

Balıkesirspor-Alanyaspor l Maç Sonu görüşler

BALIKESİRSPOR Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, 
Multigroup Alanyaspor galibiyeti sonrası oyuncularına teşekkür etti. Kırmızı beyazlı takımın başında 8'inci maçına çıkan Yılmaz maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "Bu maça özel olarak hazırlanmıştık. Oyuncularım da sahada aslanlar gibi mücadele etti. Özellikle golü attıktan sonra ki dirençleri beni çok mutlu etti. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Multigroup Alanyaspor gibi güçlü bir rakibi yenip, haftayı 3 puanla kapattığımız için mutluyum" dedi. 
Muğdat Çelik'in Akhisar Belediyespor'a transferinde kulübün bir tasarrufunun olmadığını da açıklayan Yılmaz, "Muğdat Akhisar Belediyespor'a kendi gitmek istedi. Takımımızın önemli bir ismiydi ancak onun yerine oynatabileceğimiz bir çok oyuncu var. Kendisine başarılar diliyorum" dedi. 

KALPAR HAKEMİ ELEŞTİRDİ
Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar maç sonunda Hakem Caner Ak'ı eleştirdi. Kalpar, "Biz son maçımızı farklı kazanmıştık. Balıkesirspor'da deplasmanda kazanmıştı. Rakibimizin gücünü biliyorduk. Buna karşın Balıkesir'den iyi bir sonuçla dönmek istiyorduk. Ancak maçın başında yakaladığımız pozisyonları değerlendirsek farklı olabilirdi. Bir penaltı kararı sonucu yenilmek ve eli boş dönmek bizi üzüyor. Maçın hakemine de bir şeyler söylemek istiyorum. Hakem mümkün olduğunca oyunu devam ettirmeli. Ancak maçın hakemi basit düdükler çaldı. Penaltı kararı ve Kerem Can'ın ikinci sarı karttan kırmızı kartla atılması da ağırdı" dedi.

Hiç yorum yok: