2016-01-01

Eren ÖZEN ve Abdülhamit YILDIZ İle Yollar Ayrıldı

BALIKESİRSPOR'a sezon başında takıma Alanyaspor’dan transfer edilen Eren Özen sakatlık probleminden bir türlü kurtulamadı.  Kırmızı-Beyazlı formayla bu sezon sadece 3 maça çıkan Eden, toplamda 114 dakika sahada kaldı. Kupada ise bir maç oynayan Eren Özen 84 dakika sahada kaldı ve 1 gol attı. Süper Lig kadrosunda da yer alan Abdülhamit’in ayrılışı ise sürpriz oldu!.  Sakatlanarak ilk yarıyı kapatan oyuncu, bu sezon kırmızı-beyazlı formayla ligde 10,  kupada ise 2 maç oynadı.  Ligde 4 maça 11’de başlayan Abdulhamit Yıldız, 478 dakika sahada kaldı ve 1 gol kaydetti. Kupada da 1 gol atan orta saha oyuncusu, 138 dakika sahada kalırken bu maçların birine ilk 11’de başladı.

HARUN ATABAY:1 YABANCI 4-5 TRANSFER YAPILACAK 

Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay, takımdaki gelişmelerle ilgili olarak şu bilgiyi paylaştı:  “Eren ve Abdulhamit Antalya kampına götürülmeyecek. Her iki oyuncuyla da anlaşarak yollarımızı ayırdık. Bu oyuncuların dışında 2-3 oyuncuyla daha ayrılık yaşayabiliriz. Tabi takımdan 4-5 oyuncu ayrılacağı için 4-5 de transferimiz olacak. Şuan 1 yabancı  oyuncu düşünüyoruz. Ancak bu sayı iki de olabilir. Yabancı transferimiz forvet bölgesine olacak

 ÜÇ FUTBOLCU DAHA TOPUN AĞZINDA Bu arada, Yago, Abdurrahman Dereli ve Yiğitcan Erdoğan’ın da sözleşmelerinin karşılıklı olarak fesih edilmesine kesin gözle bakılıyor.
http://www.balikesirim.net/spor/ve-balikesirspor-da-dugmeye-basildi-h6477.html

Hiç yorum yok: