2016-01-09

Hazırlık Maçı l Balıkesirspor:0 Karagümrük:2

 Gömülü resim için kalıcı bağlantı

SAHA: Miracle Otel Sahası
HAKEMLER: Bülent Demir, Emre Dağ, Bülent Çetin Öztürk
BALIKESİRSPOR: Vukovic (Dk.46 Ertuğrul), Okan (Dk.46 İbrahim), Hüseyin (Dk.46 Oğuzhan), Glumac, Bülent, Ragıp (Dk.46 Sankoh), Eray (Dk.46 Çağatay), Dilaver (Dk.46 Ante Erceg), Yiğit (Dk.65 Emre Akkaş), Muğdat (Dk.55 Akçan Deniz), Zeeufik
FATİH KARAGÜMRÜK: Akın, Yasin, Cankut, Serhat, Serkan, Emre, Mertcan, Muhammed, Emre, Serdar, Mert, Okan
GOL: Dk.7 Cankut, Dk.40 Serdar (Fatih Karagümrük)



PTT 1.Lig'de ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam eden Balıkesirspor, kamp dahilinde oynadığı ilk hazırlık maçında Spor Toto 2.Lig takımlarından Fatih Karagümrük ile karşılaştı.Kırmızı-beyazlılar sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Miracle Otel Sahası'nda oynanan maça etkili başlayan Fatih Karagümrük, 7.dakikada Cankut'un golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan Balıkesirspor; Dilaver ve Muğdat ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. 40.dakikada Serdar ile bir gol daha bulan Fatih Karagümrük 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı Fatih Karagümrük'ün 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Balıkesirspor ikinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle baaşlamasına rağmen skoru çevirecek golleri bulamadı ve ilk oynadığı hazırlık maçından 2-0 mağlup ayrıldı. Kırmızı-beyazlılarda yeni transferlerden Ante Erceg, ikinci yarıda ooyuna dahil oldu.

Balıkesirspor, Antalya kampındaki 2.hazırlık maçında bugün saat 15.00'de Kütahyaspor ile karşılaşacak.


Hiç yorum yok: