2016-02-21

Adanaspor-Balıkesirspor l Maçın Ardından



PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’da Teknik Direktör Fikret Yılmaz, 1-0 kaybettikleri maç sonrası, Adanaspor’un iyi bir avantaj yakaladığını belirterek, "Biz 12 maçı değerlendirerek Adanaspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.
PTT 1. Lig’in 22. haftasında Adanaspor, sahasında konuk ettiği Balıkesirpor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yılmaz, çok iyi bir maç oynandığını ifade ederek, "Seyir zevki olan bir maçtı. Galibiyet için gelmiştik. Bunun için değişiklikler de yaptık ama olmadı. Adanaspor girdiği pozisyonları değerlendirdi ve istediği puanı aldı. Galibiyet için elimizden gelen her şeyi yaptık. Oynayan da sonradan oyuna giren de her şeyi yaptı. Ama maalesef mağlup olduk. Önümüzdeki maçlara bakacağız. 12 maç var daha. Ama Adanaspor iyi bir avantaj yakaladı. Biz 12 maçı değerlendirerek Adanaspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Adanaspor’a bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan İpekoğlu, ciddi bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Şampiyonluk yolundaki rakibimize karşı kazandığımız için mutluyuz. Balıkesirspor gibi bir takıma karşı pozisyon vermeden kazanıp, bunun yanında 4-5 gol kaçırmak çok önemli" diye konuştu.
Ligde kolay maç olmadığına değinen Engin İpekoğlu, "Üç puan aldık, yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonraki her maç zor olacak. Dün Denizlispor'un Göztepe'yi yenmesi ligin, sonuna kadar birçok şeye gebe olduğunu gösteriyor. Emin adımlarla ve disiplinli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok: