2016-02-26

Balıkesirspor-Göztepe Maç Sonu Görüşler

PTT 1. Lig’in 23. haftasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Balıkesirspor’un teknik direktörü Fikret Yılmaz, rakipleri karşısında ilk yarı istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yılmaz, görev verdiği oyunculardan istediğini alamadığını ifade ederek, "Tek düşüncemiz ve amacımız 3 puandı. Maalesef ilk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık" dedi.
Maçta geriye düştüklerini hatırlatan Fikret Yılmaz, "İkinci yarıda önce beraberliği sağlamaya çalıştık ve başardık. Sonrasında galibiyete gitmek istedik ama olmadı. Hakem kardeşimizin birazcık hatası oldu diye düşünüyorum. 35 puana ulaşmayı hedefliyorduk ama olmadı. Giresunspor deplasmanına gidip artık telafi etmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen ise maçta üstün oynadıklarını ancak 1 puan alabildiklerini dile getirdi.
Balıkesir’e galibiyet için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını belirten Özen, şöyle konuştu:
"Baskı altında bir camiamız var. O baskıyı kaldırmak için galibiyet lazımdı. Biz galibiyet için geldik ama olmadı. İlk devre oyunu iyi kontrol ettik. İlk golü de bulduk. İlk devreyi pozitif olarak değerlendiriyorum. Öndeyken tecrübeyle oynamak gerekiyor. İlk devre enerjinin oynanacağı kısmı yaptık. Önde olduğumuz için tecrübeye dayalı bir ikinci devre oynamamız gerekiyordu. Yiğit’i tebrik ediyorum, çok güzel bir gol attı. Oyun üstünlüğü bizdeydi. Sonuna kadar iyi oynadık. 1-1 çok kötü bir skor değil ama çok iyi bir skor da değil. Balıkesirspor’un da sonuçtan pek memnun olmadığını düşünüyorum."

Hiç yorum yok: