2016-02-06

Karabükspor-Balıkesirspor l Maç Sonu Görüşler

Balıkesirspor teknik direktörü Fikret Yılmaz ise maçı şöyle değerlendirdi:

"Bizim için talihsiz bir maçtı. 10 maçtır yenilmiyoruz. Böyle bir mağlubiyeti nazar boncuğu olarak düşünüyoruz. Daha 14 tane müsabakamız var. Bu mağlubiyeti telafi edecek güce ve yeteneğe sahip oyuncularım var. Çok ciddi gol pozisyonlarımız var ama maalesef gol olmadı. Bugün futbol şansı bizden yana değildi. Ben ve oyuncularım çok ciddi dersler aldık. Herkesin ayaklarının yere basması gereken bir maçtı. Rakibimizi kutluyorum."

Fikrat Yılmaz, oğlu Burak Yılmaz'ın Çin Ligi'ne transferiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine ise ayağa kalkarak, "Burası Balıkesirspor. Baba olarak başka yerlerde konuşuruz" dedi.


Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, maç sonunda düzenlenen basın toplantısında Balıkesirspor’un 10 haftadır yenilmediğini hatırlatarak şunları söyledi:

"Sıralamamın her an değişebileceği bir ligde maçlar oynuyoruz. Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizle özellikle sahamızdaki maçlar çok önemliydi. Çok zorlu bir ekiple oynadık. Kazanmak zorundaydık. Her açıdan iyi bir galibiyet aldık. Oyuncularımın verdiği mücadele de beni mutlu etti. Net bir skorla kazandık. Taraftarlarımızın desteğinin çoğalarak devam etmesini istiyoruz. Sahamızda puan kaybetmek istemiyoruz. Deplasmandan da getireceğimiz puan ya da puanlarla hedefe ulaşmak istiyoruz. Bugün bizim açımızdan iyi bir akşamdı, hep böyle olmasını diliyoruz."

Hiç yorum yok: