2016-02-03

Balıkesirspor'umuz 50.Yıl Altyapı Seminerleri Başladı

Balıkesirsporumuz’da 50’nci kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında altyapı oyuncularının ve ailelerinin katılımıyla Altyapı Eğitim Seminerlerinin ilki düzenlendi.
Karesi AVM Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminere Balıkesirspor’umuzun U14, U15, U16, U17, U19 ve U21 Takımı’ndan oyuncular ile antrenörler ve futbolcuların aileleri katıldı.
IMG_0964

BAŞKANIMIZ FEYYAZ ÇİFTÇİ: “KENDİ ÖZKAYNAKLARIMIZLA A TAKIMA FUTBOLCU KAZANDIRMAK ZORUNDAYIZ
Sözlerine bugün vefat eden ve 1969-1970 sezonunda Balıkesirspor’u çalıştıran Suat Mamat’ı anarak başlayan Başkanımız Feyyaz Çiftçi, etkinliğin hayırlara vesile olmasını diledi ve şunları söyledi: “Bugün bizim için çok önemli bir gün. Altyapıya önem vermek istiyoruz. 50.yıl etkinlikleri kapsamında ilk etkinliğimizi altyapı ile yapmak istedik. Her ayın ilk çarşambasında bu etkinlikler sürecek. Eksikler çok. Kısa vadede bunları çözmek istiyoruz. Mevcut tesisleri altyapıya bırakmak istiyoruz. Kendi özkaynaklarımızla A Takıma futbolcu kazandırmak zorundayız. Futbol dünyasına Balıkesirli futbolcular pazarlamalıyız.”

BAŞKANIMIZ FEYYAZ ÇİFTÇİ: “ÇOCUKLARINIZ BİZİM EVLATLARIMIZ”
Başkanımız Feyyaz Çiftçi konuşmasının devamında futbolcuların ailelerine seslenerek; “Çocuklarınız bizim evlatlarımız. Onların gelişimleri için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bunun için özel bir altyapı ekibi oluşturduk. Balıkesirspor’un geleceği için önemli bir adım atıyoruz. Bu etkinlik ilerisi için faydalı olacaktır” ifadelerini kullandı.
IMG_0984

METİN MENGÜÇ: “BALIKESİRSPOR FORMASI ÇOK DEĞERLİDİR”
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Balıkesir Şube Başkanı Metin Mengüç ise; “İlk defa altyapının ayrılması gündeme geldi. Altyapıya özel bir ekip ayrıldı. Altyapı ayrı bir önem istiyor çünkü bir sporcu ordusu var. Ekipteki arkadaşlarımın hepsi bu işe meraklı. Altyapı teknik sorumluluğuna Mesut Dilsöz ve ekibi getirildi. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Altyapı çok önemli. Sizlere her türlü eğitimi vermek zorundayız. Balıkesirspor’un futbolcusu olduğunuzu hissettirmek zorundasınız” dedi.


Yapılan konuşmaların ardından Balıkesirspor Sağlık Kurulu Başkanı Op. Dr. Tekin Özcan, Spor Yaralanmaları, Kulüp Fizyoterapisti Özgür Erdoğan Spor Yaralanmalarında Koruyucu Önlemler, Kulüp Psikoloğu Zeynep Gökçen Cihan Sporda Psikolojik Desteğin Önemi  hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler. Seminer soru-cevap kısmıyla sona erdi.

Hiç yorum yok: