2016-03-05

Giresunspor-Balıkesirspor l Maç Sonu Görüşler

Maçın ardından düzenlene basın toplantısında konuşan Sözeri, Spor Toto Süper Lig hedefiyle hareket ettiklerini belirterek, "Balıkesirspor, üst sıralar için rakibimizdi. O nedenle 6 puanlık bir maçtı ve kazandığımız için mutluyuz" dedi.
Sözeri, karşılaşmanın genelinde üstünlüğü elden bırakmadıklarını dile getirerek, "Hep üstün olan taraf bizdik. Bir anlık hatamızdan gol yedik. Ama çok çabuk cevap verdiğimiz için sonucu lehimize çevirdik. Oyuncularım da skoru korumayı bildiler. Biz ne zaman play-off veya Süper Lig hakkında konuşsak, oyuncularım bunun baskısını hissediyor. Biz maç maç finale kadar gitmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, Giresunspor karşısında kaybettikleri için üzgün olduklarını vurguladı.
İki takım adına da önemli olan bir maça çıktıklarını aktaran Yılmaz, şunları söyledi.
"Rakibimiz karşısında, 'yenemiyorsan, yenilme' prensibiyle oynadık. Maalesef kazanamadık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Kötü oynadık, bunun sonucunda da mağlubiyet geldi. Bundan sonraki maçlarda çok daha fazla koşan, mücadele eden bir ekip olma gayretinde olacağız. Ona göre önlemlerimizi alacağız. Yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde 10 maçımız daha var. Giresunspor karşısındaki mağlubiyet, önemli bir yara oldu."

3 yorum:

Adsız dedi ki...

allah aşkına hikaye anlatma hoca. takımın çalışmadığı oyuncuların her halinden belli. top sürmeyi, top kontrol etmeyi bile unutmuş gibi hepsi. bu iş sana büyük geldi.

sındırgılı dedi ki...

Bu futbolcular niye el öper anlamam,karsilarindaki kişi de eli öpülecek yaşta bile degil.2-3 ay hocalık yapmışta size birsey mi ogretmis,topa vurmayi mi veya pas vermeyi mi öğretti size de elini opuyorsunuz.size bir katkisi da olmamis.eti senin kemiği benim anlayışı ile yaşını başını almış adamlar kendinden 10-15 yaş büyük birinin elini öpüyor,bari mactan sonra opseydiniz rakip takimin hocasinin elini.mactan önce öperek rakibe yumusamazdiniz psikolojik olarak en azından.

Adsız dedi ki...

daha önce bir yerlerden hocalığını yapmıştır belki. bilmeden yorum yapmamak lazım. muhakkak başka geçmişleri de vardır.