2016-04-09

Balıkesirspor-K.Erciyesspor l Maç Sonu Görüşler

Balıkesirspor 3 Puanı Yedeklerle Kazandı

Balıkesirspor, Kayseri Erciyesspor engelini oyuna sonradan dahil olan oyuncuların golleri ile aştı. Maçtan sonra konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, 3 puanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kayseri Erciyesspor engelini 3 golle aşan Balıkesirspor’da oyuna sonradan giren Muhammed Ali ve Yiğit’in golleri takımına 3 puanı kazandırdı. Maç sonrası konuşan Teknik Direktör Reha Kemal Erginer, “Ligin boyu iyice kısaldı. Oynanan maçların artık telafisi yok. Geçen hafta kaybedilen maçtan sonra çok önemli bir galibiyet oldu bizim için. Skora baktığımız zaman tatmin edici gibi görünüyor ama ayaklarımızın yere sağlam basması lazım. Çünkü hiç iyi oynamadığımız bir ilk yarı ve iyi işler yaptığımız ikinci yarı. Tabii ki bu galibiyet bizi memnun etti ama hemen Altınordu maçına odaklanmamız gerekiyor” dedi.



Karafırtınalar: “oyun Disiplininden Koptuk Ve Golü Yedik”

Balıkesirspor’a deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup olan Kayseri Erciyesspor’da maç sonrası konuşan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, çok pozisyon bulmalarına rağmen sahadan mağlup ayrılmanın üzücü olduğunu söyledi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, maç sonrası yaptığı açıklamada üzgün olduklarını dile getirdi. Karafırtınalar, “Oynanan oyun bizim için fazlasıyla tatminkardı. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. İlk yarı iyi oynadık, ikinci yarının başında da öyle devam ettik. İlk golü yedikten sonra maçı kazanabileceğimiz pozisyonlara girdik. Ancak hakemin bir pozisyonda verdiği devam kararıyla 2-0 geriye düştük. Balıkesirspor gibi bir takıma karşı 2-0 geriye düştüğünüz zaman işler zora giriyor. Neticesinde oyun disiplininden koptuk ve 3. golü yedik” dedi.


Hiç yorum yok: