2016-05-14

Balıkesirspor-1461 Trabzon l Maç Sonu Görüşler

PTT 1. Lig'in son haftasında kendi evinde 1461 Trabzonspor'u 2-1 yenen ve Play-off'a kalan Balıkesirspor'da Teknik Direktör Reha Kemal Erginer, hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

Balıkesirspor - 1461 Trabzon maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirterek, rakiplerin artık eşit olduğunu söyledi. Erginer "Play-off'a kalmak istiyorduk. Üç tane zorlu maçın arkasından bugün de zorlu bir maç gerçekleştirdik. Rakibimiz mağlup onlar da düşme potasında. Aynı saatte oynanan maçlar, düşme tehlikesi yaşayanlar oldukça heyecanlı ve stresli bir hafta oldu herkes için. Heyecanın ötesinde bu maçı çok istedik. Maçı daha önce koparabilirdik. İkinci veya üçüncü golü bulabilirdik o pozisyonları da bulduk ama değerlendiremedik. Şok diyebileceğimiz bir gol yedik ama çok çabuk cevap verdik ve Play-off'a kaldık mutluyuz" dedi.

Play-off'da şansların eşit olduğunu söyleyen Erginer, "Artık her takımın şansı eşit. Kolay rakip yok. Bütün maçlar zor önümüze bakacağız. Şu anda Süper Lig şansımız da var. Sonuna kadar onu kullanmak istiyoruz. Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Dört takımında hedefi aynı. O gün daha çok mücadele eden daha çok arzulayan maçları kazanacak. Kim ne kadar iddialıysa biz de o kadar iddialıyız" dedi.

Hiç yorum yok: