2016-07-09

Feyyaz ÇİFTÇİ Açıklamalarda Bulundu



Son olarak Gençlerbirliğ forması giyen Nizamettin Çalışkan da kampa katılırken, Pendikspor’un genç stoperi Oğuz Yılmaz’la da anlaşma sağlandı.

Spor Toto Süper Lig hedefiyle yola çıkan Balıkesirspor, 2016-2017 sezonu hazırlıkları için dün Altın Otel’de toplandı.

Uçak saati nedeniyle geç gelen kaleci Andrija Vukovic dışında eksiği bulunmayan Balıkesirspor, ilk antrenmanı akşam saatlerinde İsmail Akçay Spor Tesisleri’nde yaptı. Balıkesirspor Tesisleri’ndeki tadilat çalışmalarının devam etmesi nedeniyle Altın Otel’de toplanan Balıkesirspor, 14 Temmuz’a kadar çalışmalarını Balıkesir’de sürdürecek. 15 Temmuz’da ise Kızılcahamam’daki kamp süreci başlayacak.

Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Reha Erginer yönetiminde çalışmalara başlayan Balıkesirspor’un son durumu ile ilgili olarak Balıkesirspor Kulübü Başkanı Feyyaz Çiftçi, İrfan Duroğlu'na açıklama yaptı.

NİZAMETTİN ÇALIŞKAN KAMPTA

Daha önce Manisaspor, Orduspor ve Gençlerbirliği forması giyen orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan’ın kampa katıldığını belirten Feyyaz Çiftçi, “Pendikspor’un genç stoperi Oğuz Yılmaz’la anlaşma sağladık. Kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzalayacağız” dedi.

Kampa katılan Genero Zeefuik’e daha önce de takım bulmasını söylediklerini ifade eden Feyyaz Çiftçi, “Teknik heyetimiz bu kararımızı Genero Zeefuik’e bugün tekrar iletti. Bu oyuncumuzla sözleşmemiz devam ediyor. Bu nedenle çalışmalarına takımımızla birlikte devam edebileceği gibi transfer görüşmeleri için izin de verebileceğimizi söyledik” dedi.

İLHAN KADROMUZDA YOK

Ücretinde indirim yapmaya yanaşmayan İlhan Eker’in 2016-2017 sezonu takım kadrosunda bulunmadığını belirten Feyyaz Çiftçi, ”Bu konudaki kararımızı daha önce oyuncumuza söyledik. Bundan sonrası oyuncunun kedi tasarrufudur ama İlhan Eker bizim kamp kadromuzda değil” dedi. Yabancı oyunculardan Josip Tadic’in sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan Feyyaz Çiftçi, “Tadic, şu an takımla birlikte kamp çalışmalarına başladı. Kendisi, Balıkesirspor’un sözleşmeli oyuncusu” dedi.

RAMA BİLMECESİ

Transferi yılan hikayesine dönen Valdet Rama konusuna da değinen Feyyaz Çiftçi, “Bu oyuncu ile sözleşme şartlarında mutabık kaldık. Ancak oyuncu son sözünü henüz söylemedi. Biz de kendisine alternatif oyuncularla görüştüğümüzü, anlaşmamız halinde sözleşme imzalayacağımızı söyledik. Biz başka bir oyuncu ile anlaşıncaya kadar, Rama, “geliyorum” derse, gelir. Ya da biz başka bir oyuncu ile anlaşacağız” dedi.

KANATLARLA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Sağ kanat mevkii için 2 yabancı oyuncu ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Feyyaz Çiftçi, “İki yabancı kanat oyuncusu ile görüşmelerimiz sürüyor. Her iki oyuncu da daha önce Türk liglerinde oynamamış genç oyuncular. Önümüzdeki günlerde bu oyuncularda bir tanesini takıma dahil edeceğiz” dedi.

http://www.superligyolu.com/haber/feyyaz-ciftci-balikesirspordaki-son-durumu-acikladi-h1466.html

Hiç yorum yok: