2016-08-15

2016-2017 Sezon Öncesi Balıkesirsporumuzda Son Gelişmeler

BALIKESİRSPOR YARIN BAŞLIYOR

Balıkesirspor'da teknik heyet savunmaya takviye yapmak için harekete geçti.

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor, gelecek hafta start alacak sezon öncesi savunmada alarma geçti. Stoperleri Cüneyt Köz ve İlhan Eker’le yollarını ayıran Balıkesirspor’de Hüseyin Tok’un da henüz sakatlığını atlatamaması teknik heyeti transfer arayışına soktu.

Teknik Direktör Reha Erginer, Kızılcahamam ve Afyon’da oynanan 5 hazırlık maçında da Hüseyin’i sahaya süremezken, Hırvat Glumac’la birlikte Pendikspor’dan transfer edilen 23 yaşındaki Oğuz Yılmaz defansın göbeğinde forma giydi. Erginer’in Oğuz’un yanı sıra bu bölgede Muhammet Aran ve Oğuzhan Çapar’ı da denedi.

Balıkesirspor’da stoperle birlikte sağ bek bölgesinde de fazla seçenek olmaması dikkat çekti. Sağ bekte bir tek Okan Alkan’ı kadroda bulunduran kırmızı beyazlılar’da Reha Erginer’in uzun maratonu göz önünde bulundurarak hem stopere hem de sağ beke mutlaka takviye yapılmasını istediği öğrenildi.

Balıkesirspor Teknik Direktör Reha Erginer, hazırlık maçlarında 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Ligde bambaşka bir kimlik sergileyecek, farklı bir Balıkesirspor sahada olacak” diye konuştu

Balıkesirspor'umuz ligin ilk maçı olan Eskişehirspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak.

Hiç yorum yok: