2016-08-25

Giresunspor Maçı Öncesi Basın Toplantısı Düzenlendi.

Teknik Direktör Reha Erginer'le birlikte düzenlediği basın toplantısında Eskişehirspor maçı öncesi lisansları çıkarabilmek için gerekli 1 milyon 300 bin TL'yi, yöneticilerin çektiği şahsi banka kredileri ile temin ettiklerini açıklayan Başkan Çiftçi,

 "Lisans alabilmek için eski futbolcu borçlarını ödememiz gerekiyordu. Biz de kredi çekerek sorunu çözdük. Hem teknik heyetimiz hem de futbolcularımız ciddi fedakârlıklar yapıyorlar. Biz de özveride bulunduk. Elbette toparlayacağız. Ama sıkıntılı bir süreçten geçtiğimizi tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz" dedi. Bu problemin sadece kendileriyle ilgili olmadığını, Türkiye'de pek çok kulübün benzer sıkıntıları yaşadığını sözlerine ekleyen Başkan Feyyaz Çiftçi, "Adana Demirspor ve Manisaspor gibi önemli kulüpler ligin ilk haftasında yeni transferlerine lisans çıkaramadı. Elazığspor'la Samsunspor'un transfer yasağı devam ediyor. Denizlispor'da yönetim türlü sıkıntılarla boğuşuyor. Sponsoru belli olmayar, yayıncı kuruluşu henüz yeni netleşen bir ligdeyiz. Yaşanan tüm bu sıkıntılar kulüplere para giriş çıkışını etkiliyor. Biz de bu anlamda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Yaptığımızı sponsor anlaşmalarından ve bağışçılarımızdan geri dönüş alamıyoruz. Ülke ekonomisinin bir an önce eski haline gelmesi gerekiyor" diye konuştu.



ERGİNER: TELAFİ EDECEĞİZ
 Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Erginer, iç sahada Eskişehirspor karşısında aldıkları yenilgiyi, bu hafta Giresun deplasmanında telafi edeceklerini söyledi. Erginer, "Lige hiç istemediğimiz bir başlangıç yaptık. Ancak biz potansiyeli yüksek bir takımız. Bunu telafi edecek güce sahibiz. Bu hafta Giresunspor'a konuk olacağız. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Geçen seneden kalma iskelet bir kadroları var. İyi oyuncularla takıma takviye ettiler. Ama şartlar ne olursa olsun kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.



Hiç yorum yok: