2016-08-30

Reha ERGİNER'in İstifası Söz Konusu Değil




Sezona iki mağlubiyetle başlayan Balıkesirspor’da eleştirilen Teknik Direktör Reha Erginer’e yönetim destek çıktı.

TFF 1’inci Lig’de Eskişehirspor ve Giresunspor’a mağlup olan Balıkesirspor’da eleştiri oklarının hedefi haline gelen Teknik Direktör Reha Erginer’in istifa ettiği yönündeki haberler Başkan Feyyaz Çiftçi tarafından yalanlandı.

“Erginer’in istifası söz konusu olmadığı gibi, yönetimin gündeminde teknik adam değişikliği bulunmamaktadır” diyen Başkan Çiftçi, “İlk iki maçta büyük şanssızlıklar yaşadık. Özellikle kaçan penaltılar bize çok pahalıya mal oldu. Bu takımı oluşturan, aylardır emek veren teknik heyete güvenimiz sürüyor. Milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirip, eksiklerimizi gidereceğiz” dedi.


Başkan Feyyaz Çiftçi, hem Göztepe’yi hem Bandırmaspor’u yenerek taraftara kendilerini affettireceklerini söylerken, kırmızı beyazlıların etkili taraftar gruplarından 10Kolikler ve Üni10Kolikler, sosyal medya aracılığıyla yayınladıkları mesajla takıma olan inançlarını dile getirdi. Yapılan ortak açıklamada, “Zor zamanlarında bu kulübe sırt dönen, Balıkesir’e sırt dönmüş demektir. Şehrin ileri gelenlerini çıkarsız bir şekilde Balıkesirspor’umuza destek olmaya davet ediyoruz. Bu sene o şampiyonluk gelecek, bizler inanıyoruz. Yeter ki birlik olalım, şampiyon olduğumuz yıllardaki gibi” ifadeleri yer aldı.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Yarin son pisman lik fayda vermez feyyaz baskan...bu hocada is yok!!!

Unknown dedi ki...

BASKA BALIKESIRSPORLUYUZ YOK...BU HOCA BALKESIME YAKISMIYOR....