2016-09-16

Feyyaz ÇİFTÇİ: 3 Aydır Ödeme Yapamıyoruz



MALUMUN İLANI

Futbolculara 3 aydır ödeme yapamadıklarını dile getiren Başkan Feyyaz Çiftçi; “Kaynak bulmak için çırpınıyoruz. Ancak bu sezon bu konuda büyük zorluklar yaşıyoruz. Özellikle darbe girişimi sonrasında geçen sezon 50 bin TL’ye verdiğimiz stadyum reklam panolarını bu sezon 15 bin TL’ye dahi veremiyoruz” dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’da baş gösteren ekonomik krizin yankıları iyiden iyiye artarak devam ederken; Kırmızı-Beyazlı yönetim sorunu çözmek konusunda çaresiz kalmaya başladı. Özellikle 10 aydır görevde olduklarının altını çizen Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi, geçen sezonu Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un referansı ile buldukları forma reklamı ve sponsorluklarla çok büyük sıkıntı yaşamadan atlattıklarını söylerken, bu sezon işlerin beklenenin aksine ters gitmeye başladığını dile getirdi.

3 AYDIR ÖDEME YAPAMADIK

Ekonomik sıkıntıların artarak devam etmesi sonrasında futbolculara 3 aydır hiç ödeme yapamadıklarını dile getiren Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi; “Bandırmaspor gibi ayrı bir
önemi olan maç öncesinde Teknik heyetle, takım kaptanlarıyla ve futbolcularımız ile oturup konuştuk. Onlar tepkilerini dile getirirken bu protestoyu yapacaklarını söylediler. Biz sorunu çözmeye çalışacağımızı, bunun için mücadele verdiğimizi söyledik ve bu protestoyu yapacaksanız Bandırmaspor maçı sonrasında yapın dedik. Ama onlar buna karşı çıktı ve böyle bir protesto gerçekleştirdiler. 2 gündür takım antrenmana çıkmıyor.” dedi.

DARBE GİRİŞİMİNDEN BÜYÜK DARBE ALDIK

Geçen sezon özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un referansı ile forma reklamı, sponsorluklar ve saha içi reklamları konusunda çok ciddi kaynaklar bulduklarının altını çizen Başkan Çiftçi, bu sezon bunu sağlayamadıklarından dolayı dert yandı. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sonrasında Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un mecburen tüm enerjisini siyasete çevirdiğini, iş dünyasının ise ekonomik endişeler nedeniyle desteğini kesmesi sonrasında reklam bulamadıklarını kaydeden Feyyaz Çiftçi; “Geçen yıl 50 bin liradan sattığımız saha
içi reklamlarını bu yıl 15 bin liradan satamaz hale geldik. Bu konuda şehrin ileri gelenlerinin ve iş dünyasının desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

10 MİLYON TL SICAK PARA LAZIM

Balıkesirspor Kulübü’ne her hafta 3-4 ayrı icranın geldiğini de sözlerine ekleyen Başkan Feyyaz Çiftçi konuşmasına şöyle devam etti; “Oyuncularımızın protestona sebep olan sıkışıklığı aşmak için çok acil olarak 3-4 milyon TL’ye ihtiyaç var. Gelen icraların önünü kesmek, geçmişten gelen borçları pazarlıkla bitirebilmek için ise 10 milyon TL sıcak paraya ihtiyacımız var. Eğer bunu kısa süre içerisinde neticelendiremezsek daha büyük sıkıntılar bizi bekliyor.”

Hiç yorum yok: