2016-09-15

Reha ERGİNER: Güzel Bir Seri Yakalamak İstiyoruz

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor‘un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, takımın dünkü antrenmana çıkmadığını belirterek, “Oyuncuların yaptığı bu davranış ne yönetimi ne de takımı yaralamak. Onların yaptığı bu faaliyet bir şeylere parmak basmak. Burada olan olayların büyüklüğünü şehre göstermekti.” dedi.

Balıkesirspor Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Erginer, Türkiye‘de kulüplerin çoğunda maddi sıkıntıların yaşandığını belirtti. Aynı sıkıntının kırmızı-beyazlı kulüpte de yaşandığını ifade eden Erginer, şunları kaydetti:

İşlerin düzelmesi için uğraşıyoruz. Balıkesirspor bu şehrin en büyük markası. Buna sahip çıkmaya çalışıyoruz. Buna herkesin de sahip çıkmasını istiyoruz. El birliğiyle Balıkesirspor‘u daha da yükseltmemiz lazım. Takım dün antrenmana çıkmama kararı aldı. Oyuncuların yaptığı bu davranış ne yönetimi ne de takımı yaralamak. Onların yaptığı bu faaliyet bir şeylere parmak basmak. Burada olan olayların büyüklüğünü şehre göstermekti. Türkiye‘de kulüplerin yaşadığı en büyük tehlikedir bu. Bundan çok fazla etkilenen takımların da olduğunu görüyoruz. Geçmiş sezonlarda da oldu. Transfer yasakları ve puan silme gibi. Bu sezon da aynı şeyler devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de başka takımlarda da transfer yasakları ve puan silmeler yaşanabilir.

Bandırmaspor maçı

Teknik direktör Erginer, Bandırmaspor ile 18 Eylül‘de ilçede yapacakları maça ilişkin, “İki takımın da aynı şehre ait olması derbi izlenimi verecek.” yorumunu yaptı.

Balıkesirspor ile Bandırmaspor arasında en son 7 yıl önce böyle bir derbinin yaşandığını hatırlatan Erginer, “Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Geçen hafta Ege, bu hafta ise Balıkesir derbisi oynayacağız. Bu derbiye hatırladığım kadarıyla 7 yıl ara verilmişti. Bu maçta da üç puan alıp Göztepe maçında kazandığımız üç puanın daha değerli hale gelmesini istiyoruz. Güzel bir seri yakalamak istiyoruz.”

Hiç yorum yok: