2016-09-09

Reha ERGİNER İstifa Sinyalleri Verdi

erginer-2-macta-0-puani-hak-etmedik

Reha Erginer: "2 maçta 0 puanı hakkettiğimizi düşünmüyorum"

Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise yaptığı değerlendirmede, "Göztepe maçına da 10 gündür hazırlanıyoruz" dedi. Lige skor olarak bakıldığında iyi başlamadıklarını ifade eden Teknik Direktör Erginer, "Sahaya koyduğumuz performansı düşünürsek 2 maçta 0 puanı hakkettiğimizi düşünmüyorum. Giresun maçını baz alırsak bırakın mağlubiyeti, beraberliğe bile üzüleceğimiz bir maçtı. İlk yarıda ortada geçen maçta ikinci yarıda çok üstündük. Maçta penaltı kaçırdık. Vukovic sorumluluğunu üstüne alıyor ama buda güzel bir tavır, sorumluluk hepimize ait. İki maçta da penaltı kaçırdık, bu bizim moralimizi bozmadı. Kendimizi affettirmemiz gereken bir maç. Artık oynadığımız iyi oyunun da üstüne çıkmalıyız. Alamadığımız skoru almalıyız. Balıkesirspor taraftarını üzdük, kendimizi atfettirmek istiyoruz. Göztepe maçına 10 gündür çok iyi hazırlandık Bu maçta ne olursa olsun galibiyet almak istiyoruz. Göztepe çok iyi bir takım, iyi bir kadrosu var. Ama ne olursa olsun 3 puan alarak, kendimizi taraftarımıza affettireceğiz" şeklinde konuştu.

"Başarılı olmak, iyi transferle olmuyor"

Balıkesirspor'un saha içinden çok saha dışı sorunları olduğunu ifade eden Erginer, "İnanılmaz bir maddi sıkıntı içindeyiz. Kulübümüze maddi sıkıntıdan dolayı transfer yasağı geldi ve anlaştığımız oyuncu ile ayrılmak zorunda kaldık. Başarılı olmak, şampiyon olmak, iyi kadrolarla ve iyi transferle olmuyor. Bu birliktelik işi ve her kesimin desteğine ihtiyacımız var. Başarı; doğru organizasyon işi, tek yumruk, tek yürek işi. Başarılı olmak için taraftarın, yönetimin ve medyanın bir ara olması gerekiyor. Kulübün içindeki şartların bir an önce normalleşmesi lazım. Oyuncuların geleceğini ve teknik ekibinin gözden geçirilmesi, masaya yatırılması gerektiğine inanıyorum. Göztepe maçından sonra da bu önemli kararları alabilirim" diye konuştu.

3 yorum:

Balkesli dedi ki...

Hoca 3. kaleci transferini yapamadığından yakınıyorsun. Senden iyice şüpheleniyorum. Niyetin ne senin klübü batırmak mı! 3. Kaleci kaç maç oynar. Oynarsa U21 takımının kalecisi olmuyor mu? Manisanın kalecisi 18 yaşında ve altyapıdan vede 4 puanları var. Bizim 0 puanımız ve oynayan hiç Balıkesirli oyuncumuz yok. Madem ki yabancılarla olmuyor ve oluyorsa 0 puan alıyoruz sen de risk al ve altyapıdan oyuncuların 1veya 2 sini oynat. Bu çocuklarla mağlup olalım.

Hayalet10kolik dedi ki...

Yıllardır demek istediğim hep bu. Elin,Nijeryalısı ne kadar Balıkesirspor forması için oynayabilir? Nasıl ruhla mücadele eder?

Unknown dedi ki...

Hoca...ne olur defolup git ....yeter artik...birazcik yuzun varsa kaybol balikesirimizden...senden birsey olmaz...HAU AB REHA.......