2016-10-23

Mersin İdman Yurdu-Balıkesirspor l Maç Sonu Görüşler

CAN CANGÖK ile ilgili görsel sonucu

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök ise ilk yarıda rakiplerinin daha etkili bir oyun sergilediğini belirterek, ikinci yarıda istedikleri mücadeleyi sahaya yansıttıklarını aktardı.

İkinci yarıda takımının elinden geleni yaptığını vurgulayan Cangök, "Topu yere indirdiği ve kenarları kullandığı zaman ne kadar etkili bir takım olduğunu herkese gösterdi, Mersinli taraftarlara da gösterdi. Bu arada forvetimiz Bekamenga 3 gol atarak hat-trick yaptı, tebrik ediyoruz. İkinci yarı maçı hak eden taraf bizdik, daha farklı bir skor da elde edebilirdik. Şehrimize 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz. Bizim de kulübümüzün de şehrimizin de buna ihtiyacı vardı." ifadelerini kullandı.

levent arıkdoğan ile ilgili görsel sonucu

TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında Balıkesirspor'a 4-1 yenilen Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Levent Arıkdoğan, alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirtti.

Arıkdoğan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, son haftalarda yaptıkları karşılaşmaların ilk yarılarında iyi oynamalarına rağmen, ikinci yarılardaki kırılma noktaları nedeniyle müsabakaları kaybettiklerini söyledi.

Ellerinden geldiğince takımı en iyi şekilde çalıştırıp sahaya sürdüklerini vurgulayan Arıkdoğan, "Maçı kaybettik. Gelen 3-5 taraftarımıza üzülüyorum. Bu şekilde hüsran olması bizi üzüyor." dedi.

Tecrübe eksikliğinin bulunduğunu kaydeden Levent Arıkdoğan, "Tabii bu gençlerimiz bizim. Maçı kazanmak istiyorlar. Kırılma noktası dediğimiz pozisyonlarda, maçı kaybediyoruz. Şahsen çok üzülüyorum. Çalıştırdığım takımlarda bu kadar maç üst üste kaybetmedim, bu kadar gol yemedim. Ancak burada yiyoruz." diye konuştu.

Oyuncularının hatalı gollerden veya hakem kararlarından etkilendiğini belirten Arıkdoğan, hakemin bazı kararlarında hatalı olduğunu öne sürdü.

Arıkdoğan, bir penaltılarının verilmediğini, yedikleri gollerden 2'sinin de ofsayt olduğunu savunarak, şunları kaydetti:

"Eğer gördüğümüz pozisyonları yanlış değerlendirdiysek, ofsayt pozisyonu yoksa hakemlerden özür dileriz ama gözümüzün önünde, 3 metre geriden koşan bir hakem var. 3 kere ikaz ettim. 'Hocam kaçırdık.' demesi bile bir erdemdir. İkinci ve üçüncü goller, o şekilde oldu. Birinci golde verilmeyen penaltımız var. Penaltı pozisyonunun arkasından birinci golü yiyoruz. Kırılma noktası dediğimiz olay işte burada başlıyor. Sonra maçın sonunu da böyle farklı bir mağlubiyetle kapatıyoruz."

Levent Arıkdoğan, devre arasında transfer tahtasının açılmasıyla birlikte takıma yapılacak takviyelerle daha iyi duruma geleceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok: