2016-10-02

Yeni Malatyaspor-Balıkesirspor l Maç Sonu Görüşler


balkes
Balıkesirspor’un Teknik Sorumlusu Engin Çatır , bir an önce toparlanıp, kaostan çıkmak istediklerini söyledi.
Maça iyi başlayamadıklarını ifade eden Çatır, “Erken gol yedik. Golden sonra toparlanmaya çalıştık ama bir türlü tepkiyi gösteremedik. İkinci yarı biraz daha iyi oynasak da golü bulduk ama akabinde çok çabuk gol yedik” dedi.
Çatır, kötü durumu düzeltmek istediklerini belirterek, “Bir an önce toparlanıp, bu kaostan çıkmamız lazım. Bu mağlubiyetten kurtulmalıyız. Önümüzdeki Sivasspor maçıyla bu durumdan kurtulmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

irfanbuz1
Balıkesirspor maçı sonrası açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, “Müsabakadan evvel önemli bir müsabakaya çıkacağımızı söylemiştik. Geçen hafta kaybettiğimiz, özelikle de ilk yarısında kötü oynadığımız oyundan sonra Altınordu’ya mağlup olduk. Bir senedir buradayım, bir ara 5 puan öndeydik, o zamanda böyle sıkıntılı zamanlarımız oluyordu. Farklı senaryolarda devamlı yazılıyordu” dedi.
Buz, takımın desteğe ihtiyacının olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
Herkesin bu takımın arkasında olması gerekiyor. Bu sene bizim senemiz olacaksa, hep birlikte olacak. Biz Real Madrid, Barcelona gibi bir takım değiliz. Mücadele ederek, haddimizi bilerek, doğru oyunla koparmak durumundayız. Bu ligde Eskişehirspor, Sivasspor, Göztepe, Boluspor, Balıkesirspor daha birçok takım sayabilirim, onların bütçelerine de bakabilirsiniz, bu lig kolay değil. İyi bir takım kurduk. İyi de mücadele ediyoruz.”

Hiç yorum yok: