2016-11-30

Can CANGÖK:Her Zamanki Gibi Hedef 3 Puan


can cangök ile ilgili görsel sonucu


TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’un teknik direktörü Can Cangök, 13. haftada Boluspor ile yapacakları karşılaşmayla ilgili, “Her maçta olduğu gibi Boluspor maçında da 3 puan için çıkacağız.” dedi.

Cangök, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu deplasmanında hava şartlarının maçın önüne geçebileceğini belirterek, bu doğrultuda önlem alacaklarını, ona göre oyun planı belirleyeceklerini söyledi.

Geçen haftaki Altınordu maçında Glumac’ın kırmızı kart gördüğünü, Oğuz’un da sakatlık problemi olduğunu anlatan Cangök, “Oğuz’un sakatlık durumu perşembe gününden sonra belli olacak. Defanstaki sıkıntıyı bir şekilde çözmek durumundayız. Karar vermek için Oğuz’un durumunu bekliyoruz. Her maçta olduğu gibi Boluspor maçında da 3 puan için çıkacağız.” diye konuştu.

Cangök, Altınordu maçının her yönden kendilerine hasar verdiğini belirterek, karşılaşmanın hakeminin de bu müsabakada biraz daha ön plana çıktığını aktardı.

Balıkesirspor’a karşı üst üste çok bariz hatalar yapılmaya başlandığını vurgulayan Cangök, şunları kaydetti:

Ben göreve başlayalı 6 hafta oldu. 6 hafta boyunca spor yorumcularının dile getirdiğine göre 9 puanımız gitmiş. Bunları mazeret olarak söylemiyoruz ama hakemler can alıcı hatalar yapmaya başladı. Bu hatalar kulüplerin geleceğiyle ilgili bir sürü hasara yol açıyor. Maçların daha adil bir şekilde yönetilmesini istiyoruz. Hakemler itirazlardan etkileniyorlar. Hangi takım daha çok itiraz ediyorsa ona cephe alıyorlarmış gibi oluyor, ya da bir hatayı başka bir hatayla kapatma yoluna gidiyorlar. Altınordu maçında 3 puanı alsaydık bugün daha iyi bir yerde olacaktık. Balıkesirspor adına en güzelini yapmaya çalışacağız.”

Hiç yorum yok: