2016-11-05

Denizlispor-Balıkesirspor l Maç Sonu Görüşler

can cangök ile ilgili görsel sonucu

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, karşılaşmanın ilk yarısında Denizlispor'un, ikinci yarısında ise kendilerinin etkili olduğunu anlattı.

İlk yarının son bölümünde bir penaltılarının verilmediğini ileri süren Cangök, şöyle konuştu:

"Hakem arkadaş ya göremedi, ya da süzemedi pozisyonu. Berabere götürdüğümüz sürece bizim için maçın daha avantajlı hale geleceğini biliyorduk. İkinci yarıya yine kötü başladık. Pas trafiğinde biraz zahmet çektik. Özellikle golü bulduktan sonra oyunun tamamen hakimi biz olduk. İkinci golü de çok rahat bulabilirdik. Son bölümlerde rakibe üstünlük sağladık ama maçın genelindeki oyunumuza bakarak 1 puan bizim için iyidir."

namık kemal sarıyer ile ilgili görsel sonucu
TFF 1. Lig 10. hafta maçında Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Namık Kemal Sarıyer, ileriki dönemde daha başarılı bir futbol ortaya koyacaklarına inandığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sarıyer, sporcularının özellikle ilk yarı mükemmel bir mücadele gösterdiğini, kapasitelerinin üzerine çıktıklarını vurguladı.

İlk yarıdaki başarılı futbollarıyla devreye 1-0 önde gerdiklerini anlatan Sarıyer, şunları söyledi:

"Bence 1-1'lik sonuç maçın da hakkıydı. İlk yarıdaki aşırı yüklenmeden dolayı, takımızda 65. dakikadan sonra yorgunluk başladı. Rakip de yüklenmeye başladı. Sonrasında ise skor 1-1 oldu. İki takım da iyi mücadele etti ve iyi niyetliydi. Gerçekten iyi bir müsabaka seyrettik. Bu oyundan dolayı keyif aldım. Gelecek müsabakalarda performansımızı artıracağımıza inanıyorum."

Hiç yorum yok: