2016-12-28

Feyyaz ÇİFTÇİ: N'Dongala İle İlgili Problem Yok

Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi, Futbol Federasyonu'na da fesih için başvuru yaptığı bildirilen kanat oyuncusunun menajeri ve avukatına tepki gösterdi.

FEYYAZ ÇİFTÇİ ile ilgili görsel sonucu

N'Dongala'ya karşı tüm mali yükümlülüklerin yerine getirildiğini öne süren Başkan Çiftçi, şunları söyledi:

"Oyuncuyla ilgili proplem yok. Ancak belli ki N'Dongala'nın manajeri ve avukatı oyuncumuzun kafasını karıştırıyor. Bize fesih konusunda resmi bir yazı gelmedi. Fransa'da tatil yapan futbolcumuz 2 Ocak'ta Antalya kampına katılacağını söyledi. Eğer N'Dongala böyle bir şey yaptıysa futbol hayatını riske sokar."

Sezon başında Bulgaristan'ın Slavia Sofya takımından transfer edilen 21 yaşındaki futbolcunun 31 Mayıs 2018'e kadar kulüple mukavelesi bulunuyor. İlk yarıda 11 maça çıkan N'Dongala, 381 dakika sahada kaldı.

Öte yandan kırmızı beyazlı takımda alacaklarına karşılık kupayı evine götüren Zeefuik de kadro dışı kalmıştı.

BELFORT GÜNDEMDE YOK

Balıkesirspor'un Hindistan Süper Ligi takımlarından Kerala Blastres'in forması giyen Haitili santrafor Kervens Belfort ile anlaştığı şeklindeki iddialar yalanlandı. Başkan Feyyaz Çiftçi, "Biz öncelikle kadroyu korumayı amaçlıyoruz. Görüştüğümüz futbolcular var. Ancak transfer için öncelikle gerekli ödemeleri yapıp, transfer yasağını kaldırmamız gerekiyor. Kervens Belfort ise kesinlikle gündemimizde yok" dedi.

N'Dongala ile Belfort'un danışmanının Sedat Er olduğunu belirten Başkan Çiftçi, "Menajerler transfer döneminde para kazanmak istiyor. Sedat Er, bizden birini götürürken birini de getirmek istiyor" diye konuştu.

Hiç yorum yok: